"Lubinko Drulović"
"Lubinko Drulović"

Drulović hvali igrače i posle poraza: Ovakvi da budemo i protiv Augzburga!

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.12.15. | 16:49

„Mislim da publika ništa ne može da zameri igračima na pristupu i ako ovakvi budemo i u četvrtak uveče uveren sam da ćemo uraditi veliku stvar i za Partizan, a i za kompletan srpski fudbal", kaže trener Partizana

Lubinko Drulović

Bez obzira na poraz od Vojvodine Ljubinko Drulović nije odavao utisak nezadovoljnog čoveka po završetku jednog od derbija 20. kola Superlige.

Izabrane vesti

Šef stručnog štaba Partizana hvali je svoje igrače, a kudio lošu sreću pre svega u situacijama kada su prilike propustili Božinov i Ninković.
„Nismo zaslužili da izgubimo. Nismo imali ni sreće. Mislim da nam se na kraju sve vratilo na najgori mogući način jer smo promašili izgledne prilike. Bili smo konkretni, tražili smo pogodak, ali smo pred kraj zaboravili i grača u markaciji i kažnjeni smo za to. Nakon toga promašili smo i penal, iz kontre smo primili gol, posle kojeg su moji igrači znali da nemaju šanse da se vrate na 0:2 za goste“, objasnio je Drulović.

Trener crno-belih vidi i pozitivne stvari:
„Mislim da publika ništa ne može da zameri igračima na pristupu i ako ovakvi budemo i u četvrtak uveče protiv Augzburga uveren sam da ćemo uraditi veliku stvar i za Partizan, a i za kompletan srpski fudbal.“

Drulović nije želeo da otkrije ko je pogrešio u markaciji Rosića, rekavši da je to interna stvar tima, ali je objasnio zašto je prekomandovao Petra Grbića na desnog beka umesto povređenog Miroslava Vulićevića, iako je često hvalio poslednjih dana Nemanju Petrovića i Bandalovskog.
„Grbić je igrač koji može da odgovori zahtevima ove pozicije, posebno u ofanzivi. Dobro je odigrao, ali se u njegovoj igri osetio umor zbog velikog broja ponavljanja koje zahteva ta pozicija“, ističe Drulović.

S obzirom na to da već tri utakmice ne računa na oporavljenog Fabrisija Dornelasa, logično je da se mnogi zapitaju zašto Brazilca nema u srcu odbrane.
„Fabrisio trenira, tu je sa nama, ali sam zadovoljan kako trenutno funkcionišu Bandalovski i Ćirković i mislim da je sa njima u srcu odbrane Partizan agresivniji."

Crno-beli su po završetku utakmice otišli u svlačionicu, ali su se, dok je Drulović davao izjavu na konferenciji, vratili na teren i odradili trening. Neko bi rekao i kazneni zbog poraza, međutim…
„To je uobičajeni trening odmora, kako bi se igrači vratili u ritam, jer će sutra imati slobodan dan“, zaključio je Ljubinko Drulović.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star Sport)   


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaPetar GrbićFK PartizanLjubinko Drulović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara