"VAN GAL I ALARDAJS"
"VAN GAL I ALARDAJS"

Duge lopte žuljaju Alardajsa - Big Sem prozvao Van Gala zbog taktike

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.02.15. | 09:59

Trener Vest Hema smatra da su Čekićari zaslužili pobedu protiv Crvenih đavola...

VAN GAL I ALARDAJSSem Alardajs, trener Vest Hema, označio je Mančester Junajted kao „tim dugih lopti”, aludirajući tako na način igre koji je ekipa Luja van Gala demonstrirala protiv Čekićara u nedeljnom susretu ova dva tima koji se završio s rezultatom 1:1, golom Dejlija Blinda u drugom minutu nadoknade na Apton parku.

Vest Hem je vodio od 49. minuta utakmice, sjajnim golom Šeikua Kujatea. Čekićari su u većem delu utakmice imali inicijativu i bili bolji rival, verovatno baš zbog stila igre koji se nije svideo Olerdajsu.

Izabrane vesti

Luj van Gal je izjavio da je Junajted zaslužio izjednačenje zbog fantastične igre u drugom poluvremenu. Ipak, Big Sem se nije složio sa konstatacijom svog kolege, te je Đavole nazvao „long-ball United”.
„Istina, možete kritikovati Luja van Gala zato što je igrao na duge lopte, kao što i mene često kritikuju jer negujem direktan fudbal. Na kraju im se takav način igre isplatio... Imali smo mnogo prilika i smatram da je velika šteta što smo primili gol na način na koji jesmo. To nije gol kakav inače primate od Junajteda, posle duge lopte „u bunar”.”

Junajted je ovim remijem ostao na četvrtoj poziciji na tabeli, bod manje od Sautemptona koji ima 45 na trećoj poziciji, a 12 manje od vodećeg Čelsija. Vest Hem se nalazi na osmom mestu sa tek sedam bodova manje od Junajteda.

(FOTO: Action Images=


tagovi

Sem OlerdajsPremijer ligaLuj van GalEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara