""
""

Dvojka u magli, golovi na tacni

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.07.17. | 16:41

Imajte na umu da je Grashopers primio makar jedan gol na proteklih deset domaćinstava

Sezona u Švajcarskoj je počela minule nedelje, tako da možemo da konstatujemo da u duelu drugog kola imamo dvoboj poslednjeplasirane i drugoplasirane ekipe: Grashopers - Jang Bojs (19.00).

Izabrane vesti

Grashopers je izgubio gradski derbi protiv Ciriha 2:0 na svom terenu, dok je Jang Bojs slavio istim rezultatom nad šampionom Bazelom. U međuvremenu, Mladi momci su započeli nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali u Kijevu nisu dobro prošli. Prošle sezone tim iz Berna bio je daleko uspešniji od Grashopersa i na kraju je sakupio čak 30 bodova više.

Grashopers je angažovao veliki broj pojačanja, ali nije pokazao ništa posebno na premijeri. Sa druge strane Bojsi bi mislima već mogli da budu na okršaju sa Kijevljanima u revanšu borbe za Ligu šampiona, i zbog toga domaćin nije bez šanse.

Posmatrajući međusobne duele primetno je da često igraju 3+ (kvota 1,60). Na osam od deset prethodnih duela došao je ovaj znak, a imajte na umu da je Grashopers primio makar jedan gol na proteklih deset domaćinstava, dok je Jang Bojs uspevao da gol rivala zatrese makar dva puta na 18 od minulih 26 mečeva.

Švajcarska 1 - 2. kolo

Subota
19.00 Grashopers - Jang Bojs
19.00 Lugano - St. Galen

Nedelja
16.00 Bazel - Lucern
16.00 Cirih - Tun
16.00 Lozana - Sion

(Foto: Action Images)


tagovi

Švajcarska 1Jang BojsGrashopersEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara