Dvojka za hrabre

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.02.19. | 10:59

Trener Beroea Aleksandar Tomaš ima ozbiljne probleme da sklopi sastav za vrlo bitnu utakmicu

Kraj 22. runde u Bugarskoj obeležiće ekipe koje se bore za plej-of -  Beroe i Etar (16.30).

Gosti iz Velikog Trnova pokušaće da potvrde odličnu formu i upišu treći vezani trijumf u Prvoj ligi, pošto su na otvaranju 2019. očitali lekciju Dunav Ruseu. Takođe, eventualnim trijumfom popeli bi se u Top 6, a u isto vreme poslali "ispod crte" Beroe, koji je minule sedmice u Sofiji neočekivano poražen od Steptemvrija .

Izabrane vesti

Trener Beroea Aleksandar Tomaš ima ozbiljne probleme da sklopi sastav za vrlo bitnu utakmicu. Holandski štoper Erol Alkan je suspendovan, Georgi Angelov povređen, kao i brazilski ofanzivac Vanderson, dok je vezista Vladimir Gadžev počeo da trenira sa timom, ali je pitanje za koliko je minuta spreman.

Ceh za lošu igru protiv Septemvrija mogao bi da plati drugi od ukupno tri Brazilca Alfredo, čijim izdanjima Tomaš nikako nije zadovoljan. Najveće nade navijači Beroea polažu u Martina Kamburova, trećeg strelca lige sa 13 golova, koji će ponovo biti usamljen u špicu.

Krasimir Balakov, sa druge strane, ima gotovo sve igrače na raspolaganju. Samo je Erik Počanski van stroja, a njegov povratak trebalo bi da se dogodi u narednih mesec dana.

Prvi susret ovih rivala okončan je bez pobednika (1:1). Zanimljivo, sva tri dvoboja - tačnije, od obnavljanja rivalstva u elitnom rangu - završena su uz dva ili tri gola. To bi bila i naša prva opcija za klađenje. Hrabrima toplo preporučujemo dvojku...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 16:30 1215 BUG 1 Beroe - Etar ug 2-3 1,95
Ukupna kvota1,95

BUGARSKA 1 - 22. KOLO

Utorak
Slavija - Černo More 3:2 (1:2)
Ludogorec - Botev Plovdiv 1:1 (0:0)
CSKA Sofija - Botev Vraca 2:1 (0:0)

Sreda
Dunav Ruse - Vereja 1:0 (0:0)
Lokomotiva Plovdiv - Septemvri Sofija 0:2 (0:1)
Vitoša - Levski 0:2 (0:2)

Četvrtak 
16.30: (2,05) Beroe (3,10) Etar (3,70)

*** kvote su podložne promenama 

Foto: facebook.com / Beroe


tagovi

sportsko klađenjeBugarska 1BeroeEtar Veliko Trnovo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara