"Entuan Voker"
"Entuan Voker"

Entoan Voker se nudi Seltiksima preko Tvitera: Vreme je da ja budem trener!

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.06.13. | 20:18

Pitanje je koliko je realno da čovek bez trenerskog iskustva, koji je pritom imao i velikih problema sa policijom, bio u ogromnim kockarskim dugovima i na kraju morao da proglasi bankrot postane novi trener Bostona

Entuan VokerGotovo je izvesno da će Dok Rivers napustiti Boston Seltikse u skorije vreme, posle devet godina, a čoveka koji je klubu doneo šampionski prsten posle 22 godine mogao bi da zameni problematični lik - Entoan Voker (?!).

Čovek koji je sa Majami Hitom 2006. godine osvojio jedini šampionski prsten u karijeri spremno je dočekao da Rivers dogovori sve uslove sa Los Anđeles Klipersima kako bi istakao svoju kandidaturu za mesto novog trenera Seltiksa... I to preko svog Tvoter profila, čak tri puta!
“Navijači Bostona, vreme je da ja postanem novi trener Seltiksa“, napisao je Voker.

Izabrane vesti

Njegov post izazvao je veliki broj reakcija na društvenoj mreži, međutim, iako je on verovatno očekivao podršku navijača, počašćen je podsmevanjem i ruganjem. Teško je očekivati da će 36-godišnji bivši krilni centar brojnih NBA klubova, bez trenerskog iskustva preuzeti tim kakav je Boston.

Bez obzira što je rukovodstvo kluba krenulo u proces restruktuiranja i podmlađivanja ekipe, u domenu naučne fantastike bi bilo da se tako “vruć krompir“ da čoveku koji je imao problema sa policijom (vožnja u pijanom stanju, mnogo puta), bio u ogromnim kockarskim dugovima i 2010. godine morao da proglasi bankrot...

(FOTO: Action Images, via Twitter)


tagovi

Boston SeltiksDok Riversentuan vokerNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara