""
""

Evertonov letnji šoping: Posle paprenog golmana, još dva pojačanja od 48.000.000 evra na lekarskim!

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.06.17. | 20:35

I to nije sve, Kuman ima još nekoliko skupocenih varijanti

Everton je danas predstavio Džordana Pikfroda kao prvo veliko pojačanje ovog leta i najskupljeg golmana u istoriji Premijer lige, a to je samo poečtak letnje kupovine kluba sa Gudison Parka. Imaju dovoljno novca za trošenje, a pogotovo će ga imati kada prodaju Lukakua i možda Rosa Barklija.

Izabrane vesti

Karamele jure pojačanja na nekoliko strana, a sledeći će potpis na ugovor staviti Ajaksov kapiten Devi Klasen. Sjajni holandski vezista će biti plaćen Kopljanicima 30.000.000 evra, danas je dogovorio svoje uslove i došao na lekarske preglede. Deluje kao zamena u slučaju da ode Barkli. Posle njega sledi još nekoliko pojačanja.

Evertonov direktor Stiv Volš je u društvu Vićenca Morabita boravio u Italiji gde je naciljao pojačanja iz Milana, Intera i Juventusa. Od nekoliko imena koja su bila u opticaju, završilo se sa jednim sigurnim i jednim potencijalnim transferom. Everton je ponudio Milanu 18.000.000 evra za Mbajea Nijanga, Rosoneri su prihvatili, čekalo se da Francuz pošalje potvrdan odgovor Karamelama. I poslao je... Nijang je stigao na lekarske preglede. Hteli su i napadača Đanluku Lapadulu, ali ih je on odbio jer želi da ostane u Italiji.

Danas su predstavnici Evertona održali sastanak u Milanu i sa Juventusovim ljudima. Želja je vezista Mario Lemina. Juve traži 20.000.000 evra za Gabonca, Ostrvljani još nisu prelomili da li će platiti baš toliko, ali do dogovora bi lako moglo da dođe uz mali popust...

Istovremeno, Karamele na domaćem terenu traže prava pojačanja. Potreban im je štoper, a u opticaju je i Kris Smoling kojeg Murinjo želi da proda, a Venger da kupi. Druga opcija je Majkl Kin. On je i nešto skuplja varijanta od Smolinga.

Na pragu je i transfer Malaginog napadača Sandra Ramireza za 6.000.000 evra, a vrhunac letnjeg šopinga bi mogao da bude Gilfi Sigurdson iz Svonsija.

Ako ostvari sve ove želje, Everton će na kraju završiti prelazni roka sa uloženih preko 150.000.000 evra u pojačanja!

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija APremijer ligaMilanMbaje NijangJuventusItalijaHolandijaEvropaEvertonEredivizijaEngleskaDavi KlasenAjaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara