"Eduardo Fijero Rivera"
"Eduardo Fijero Rivera"

Novi udarac za Vošu! Veliko pojačanje Fijero ne dolazi zbog porodičnih problema

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.06.13. | 17:35

Drugi put u poslednjih šest meseci transfer reprezentativca Bolivije u redove Stare dame neće biti realizovan, a 24-godišnji centarfor bi karijeru mogao da nastavi u Klub Bolivaru

Eduardo Fijero RiveraTokom januara realizacija transfera Eduarda Fijere odložen je u poslednji čas, a sada će posao propasti pre samog otvaranja letnje pijace, iako je nedavno preminuli predsednik Vojvodine, Ratko Buturović, tvrdio da je posao završena stvar.

Naime, prema pisanju medija u Boliviji, najbolji strelac tamošnjeg prvenstva neće doći Novi Sad zbog “privatnih problema koji mu nedozvoljavaju da napusti zemlju“. To je potvrdio i sam Fijero, koji je sada usmerio pažnju ka odlasku u Klub Bolivar, koji je ove sezone osvojio šampionsku titulu.
“Razgovarao sam sa čelnicima Bolivara o mogućem transferu. Odlazak u Srbiju više nije opcija jer mi određeni porodični problemi to ne dozvoljavaju“, rekao je reprezentativac Bolivije, strelac 29 pogodaka u minulom šampionatu.

Izabrane vesti

Njegov agent, Rodrigo Osorio trenutno pregovara sa Bolivarom o eventualnom transferu njegovog klijenta. Takođe, potvrdio je da će predsednik aktuelnog šampiona Bolivije, Gvido Loajza u narednih nekoliko dana doći u prostorije Univerzitarija kako bi ozvaničili posao.

Ovo je drugi put u poslednjih šest meseci da je transfer Eduarda Fijere stopiran, a čini se da trećeg pokušaja neće ni biti, jer izgleda da je neočekivana smrt Ratka Buturovića pokrenula niz lančanih reakcija i sada ostaje da vidimo kako će klub funkcionisati u narednom periodu. 


tagovi

eduardo fijeroRatko ButorovićSrbijaSuperligaTransferi 2013FK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara