"Radnički"
"Radnički"

Fudbaleri Radničkog: Bankoviću, nismo mislili na tebe!

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.04.13. | 15:19

"Hoćemo javno da se zahvalimo Zoranu Bankoviću na svemu što je uradio za nas. Jedini je iz kluba posle svake pobede dolazio da nam čestita, čak je i izdvajao i lična sredstva za premije", stoji u saopštenju igrača

RadničkiFudbaleri Radničkog iz Niša izdali su kratko saopštenje povodom najavljene ostavke potpredsednika kluba Zorana Bankovića. Drugi čovek Nišlija reagovao je na pismo igrača koji su obavestili javnosti da nisu primili pet plata i tri stanarine.
“Više nikada neću biti u Upravi. Hvala igračima što su se tako lepo ogradili i mene nisu izdvojili. Ne želim da diskutujem u bilo čije ime, ali mislim da nisam zaslužio da me uzmu u usta sa ostalima koji nisu ništa učinili za klub. Mislim da sam mnogo uradio za Radnički, čak i kada je igrao u Srpskoj ligi. Želim sve najbolje Radničkom i uvek ću voleti moj klub i moje Meraklije”, rekao je Banković za Južne vesti.

Igrači Radničkog su brže bolje izdali novo saopštenje.
“Hoćemo javno da se zahvalimo Zoranu Bankoviću na svemu što je uradio za nas. Jedini je iz kluba posle svake pobede dolazio da nam čestita, čak je i izdvajao i lična sredstva za premije. Žao nam je što se pronašao u našem saopštenju, to se na njega nije odnosilo. Iza svega ostalog stojimo kao jedan", stoji u njihovom saopštenju.

(FOTO: juznevesti.com)

Izabrane vesti


tagovi

Radnički NišSuperligaZoran Banković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara