""
""

Gašić: Neizvesno je da li će Kinsi igrati, Vujošević će sigurno voditi tim

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.02.14. | 12:30

Strateg crno-belih je propustio konferenciju za novinare zbog kontrolnih pregleda

Trener Partizana i zamenik Duška Vujoševića, Velimir Gašić, rekao je na konferenciji za novinare da crno-bele čeka jako teška, možda čak i odlučujuća utakmica u borbi za četvrtfinale Evrolige. 
"Aktuelni šampion Turske je u takmičenje Evrolige ušao sa najvišim ambicijama. Sve tri ekipe, predstavnici Turske, igraju značajnu ulogu, kako u domaćem šampionatu, tako i u Evroligi. Turska liga je sigurno jedna od tri najkvalitetnije u Evropi i sigurno je da sve tri ekipe, nakon dugo vremena, žele da dođu do fajnal-fora. Galatasaraj ima vrlo respektabilan tim, pun iskusnih igrača. Tu su i naša dva igrača, Mačvan i Erceg, a ideolog same igre je Karlos Arojo. Tu su i trojica kvalitetnih Domerkant, Mensa-Bonsu, Herston. Drugi deo tima čine domaći igrači , bivši i sadašnji reprezentativci Arslan i Akil", rekao je Gašić, a zatim nastavio:  
"Imaju izuzetno kvalitetan i pun roster. Čeka nas jedna jako teška utakmica. Galata je u dosadašnjem delu TOP 16 faze zabeležila dve pobede, dok je u prvoj fazi imala čak šest. Što se tiče njihove igre, dominira pik'n'rol. Takođe, Mačvan i Erceg, kada su u tandemu, prave velike probleme protivničkim odbranama. Njihova igra zavisi i od šuterskog raspoloženja ekipe. Osim naših momaka, interesantno je i stalno prisustvo dvojice plejmejkera - Arslana i Aroja".

Gašić je rekao i da je neizvesno da li će Kinsi igrati, kao i da će Duško Vujošević sigurno voditi ekipu.
"Kinsi još uvek ne trenira sa ekipom, još uvek je neizvesno da li će igrati. Tačnije, ne znam koliko je pametno da igra sa tako nezgodnom povredom. Mnogo je bolje nego što je bilo, ali je još uvek u fazi oporavka", zaključio je on. 

Izabrane vesti

Klub je pozvao navijače da na utakmicu dođu u što većem broj, s obzirom da je upravo susret Partizana i Galatasaraja izabran za meč nedelje u Evroligi. Takođe, poručeno je i da se pristalice suzdrže bilo kakvih ispada, jer je Partizan nedavno kažnjen sa 1.500 evra.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Velimir GašićSrbijaFK PartizanEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara