Goleada u najavi...

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.08.18. | 13:52

Alborg favorit

Sjajno je počeo premijernu sezonu u elitnom rangu. Uzeo je meru Odenzeu (3:2) i Esbjergu (2:3), ali je zatim u trećoj rundi snažno oboren na zemlju, pošto ga je Nordsjiland nokautirao (3:0) i na taj način mu objasnio da neće moći tek tako da se šepuri u Superligi Danske. Sličan put prošao je i ambiciozniji Alborg, koji je posle trijumfa nad Sonderjilom (0:1) i Midtjilandom (2:1) uništen u Kopenhagenu (4:0).

Vendsisel i Alborg sastaju se u poslednjoj utakmici četvrtog kola, nakon što, za razliku od brojnih prethodnih godina, nisu odigrali prijateljsku utakmicu u pripremnom periodu. Alborg je individualno mnogo jači, ali će kvalitet morati da potvrdi i na terenu koji nije neosvojiv, budući da su lane sa njega i mnogo slabiji izlazili kao pobednici.

Izabrane vesti

I jedni i drugi, poput mnogih danskih klubova igraju na gol više. Manje pažnje posvećuje se odbrani, zbog čega su u protekloj rundi skupo platili ceh. Neće Jans Bertel Asku i Morten Veighorst menjati filozofiju ni danas, pa bismo u Heringu mogli da vidimo vatromet golova.

Tip GG nameće se kao logično rešenje...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 19:00 5517 DAN 1 Vendsyssel - Aalborg tgg gg3+ 1,93
Ukupna kvota1,93

Foto: Shutterstock


tagovi

Danska 1Alborgsportsko klađenjeVendsisel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara