Gvajakil ne može ni vola da ubode

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.07.18. | 15:17

Brojke ukazuju na tvrdu utakmicu

Ako negde zapne, uvek treba imati neku rezervu pri ruci. Pogađate, selimo se u Južnu Ameriku. Tamo je večeras na programu premijerni meč drugog kola druge etape ekvadorskog prvenstva. Sastaju se Gvajakil Siti i Makara (22.00).

Bukmejkeri su dali blagu prednost Makari, što je i logično. Ako bacite pogled na tabelu prve etape prvenstva, videćete da je Gvajakil završio sa samo jednim bodom više u odnosu na Tekniko, trenutno najlošiji tim u Ekvadoru. U odnosu na Makaru - čak 11 bodova minusa. Makara je imala 27, a Gvajakil Siti samo 16. Dakle, hrabri, slobodno okušajte sreću sa dvojkom, kvota je više nego privlačna - 2,65...

Izabrane vesti

Ako ste ljubitelj golova, znajte da brojke upućuju na veoma tvrdu utakmicu. Tip 0-2 prolazio je na pet prethodnih Makarinih gostovanja, Gvajakil Siti je u seriji od tri meča na kojima nije dao gol i pritom igrao 0-2, a na istom broju poslednjih međusobnih susreta ova dva tima igrali su 0-2. Gvajakil Siti prosečno daje 0,65 golova, nešto je manji ovaj prosek kod kuće, a fudbaleri ove ekipe nisu zatresli mrežu na osam od 12 prethodnih duela na svom bunjištu. Tip 0-2 prolazio je na osam od 10 poslednjih mečeva Makare. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 22:00 1481 EKV 1 Guayaquil City - Macara ug 0-2 1,60
Ukupna kvota1,60

 

EKVADOR 1 - KLAUSURA (DRUGO KOLO):

Petak

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

EkvadorEkvador 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara