""
""

Heroj Koke: Svakog leta ode nam po 10 igrača, ali ovaj tim ima srce i dušu!

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.05.16. | 23:04

Dvostruki strelac ponosno upućuje na činjenicu koja se ponavlja svake sezone

Cele sezone je postio i čekao svojih pet minuta slave, a onda i dočekao onda kada je Sevilji bilo najpotrebnije - u finalu Lige Evrope!

Izabrane vesti

Seviljin kapiten Koke prosuo je na terenu stadiona Sent Jakob godine iskustva igranja velikih utakmica i sa dva pogotka zakucao je Liverpul za dno i omogućio andaluzijskom timu da po treći uzastopni put uzme trofej i overi novi plasman u Ligu šampiona. Peti put u poslednjih deset godina, treći put uzastopno Sevilja je osvajač Lige Evrope, a Koke je posle rušenja Liverpula prvo uputio sve ljubitelje fudbala na činjenicu koja se ponavlja godinama unazad i ponosno ocenio:
"Svake sezone tim napusti po 10 igrača i primorani smo da stalno gradimo ekipu iznova i iznova. Zbog toga ovaj uspeh morate ceniti još više, jer to samo pokazuje koliko je rada uloženo. Ovaj klub, ovaj tim je pokazao da ima srce i dušu i dao je sve kako bi se ponovo osvojio pehar", rekao je Koke

Inače, daleko veću podršku u Bazelu imao je Liverpul, ali su navijači Sevilje na kraju bili glasniji.
"Jeste, nije nas bilo mnogo. Ali, svaki naš navijač ponaosob vredeo je kao četiri njihova", zaključio je Koke s velikim osmehom na licu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSeviljaPrimeraPremijer ligaLiverpulLiga EvropeKokefinale Lige EvropeEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara