""
""

Humska slavi još jedan trofej: Kadeti Partizana preokretom u Ljutice Bogdana stigli na korak od šampionske titule!

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.05.15. | 14:54

Crvena zvezda vodila na poluvremenu, ali u nastavku bila fizički inferiorna u odnosu na četu Darka Tešovića – 3:2

Seniorski tim Partizana danas bi u Kruševcu mogao da overi titulu, ali Humska već slavi novi trofej. Kadetska selekcija kluba iz Humske blizu je osvajanja prvenstva, pošto je danas kao gost savladala večitog rivala Crvenu zvezdu sa 3:2.

Sjajan meč viđen je na stadionu Crvene zvezde. Domaćin je bio nešto bolji rival u prvom poluvremenu i stigao do prednosti golovima Luke Adžića (sin Ivana Adžića) i Banovića. Crveno-beli su oba pogotka postigli posle prekida, dok je izjednačenje crno-belima domeo Čermelj.

Izabrane vesti

Mada je prvi deo obilovao uzbuđenjima pred oba gola nastavak je protekao u apsolutnoj dominaciji Partizana. Domaća ekipa nije mogla da fizički parira timu koji sa klupe predvodi Darko Tešović. Nagoveštaj konačnog raspleta mogao je da se nasluti u 60. minutu kada je izjednačenje Parnom valjku doneo Todorović. Konačan rezultat postavio je Kukolj u 72. minutu.

Kadeti crno-belih na taj način oplemenili su trijumf pionirske selekcije Partizana nad večitim rivalom od pre desetak dana. Da podsetimo u pionirskom večitom derbiju blistao je četvorostruki strelac Dušan Vlahović.


tagovi

SrbijaFK PartizanEvropaDarko TešovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara