""
""

Ibanjezu suđeno crveno-belo: Olimpijakos krenuo u napad na Argentinca

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.07.17. | 11:19

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde prošle sezone zabeležio samo pet nastupa u turskom prvenstvu, pa se čini da je rastanak najbolje moguće rešenje u ovom trenutku

Luisu Ibanjezu je izgleda suđen crveno-beli dres, pošto se za njegove usluge ozbiljno interesuje grčki šampion Olimpijakos. To je objavila tamošnja Gazeta, koja navodi da je velikan iz Pireja odustao od angažovanja Eliseua iz Benfike, pa je sledeće ime na stolu uprave kluba sa Karaiskakija nekadašnji prvotimac Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Argentinac ima još dve godine ugovora sa Trabzonom, ali turski klub verovatno ne bi pravio nikakve smetnje realizaciji ovog transfera s obzirom da Ibanjez ima rastući ugovor i u narednoj sezoni bi primao 950.000 evra, dok bi u sledećoj za godinu dana inkasirao 1.050.000.

Ibanjez je prošle sezone zabeležio samo pet nastupa u turskom prvenstvu i na terenu proveo samo 211 miuta, što je daleko manje od onoga što je očekivao brzonogi Argentinac, ali i turski klub, pa se čini da je rastanak najbolje moguće rešenje u ovom trenutku.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Liga šampionaLuis Ibanjezmeđunarodni fudbalOlimpijakosSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara