"Stanković na meču sa Nefčijem"
"Stanković na meču sa Nefčijem"

Ilić, Lazović i Ninković pevali Stankoviću: Vojo, vrati se, ne možemo bez tebe

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.01.15. | 10:14

Iskusni štoper Partizana kome je istekao ugovor u iščekivanju inostranog angažmana trenira sa crno-belima

Stanković na meču sa NefčijemPartizan i Vojislav Stanković ponovo zajedno. Za sada samo na treningu crno-belih, ali pošto je u Humskoj 1 sve moguće ne bi bilo iznenađenje da do kraja prelaznog roka uprava kluba ponudi doskorašnjuem zameniku kapitena nastavak saradnje. Iskusni Vranjanac od juče održava formu zajedno sa dojučerašnjim saigračima, a oni ga - kaže - nagovaraju da ostane na Topčiderskom brdu.
U iščekivanju inostranog angažmana pozvao sam trenera Marka Nikolića i pitao da li li mogu da vežbam sa crno-belima. Prihvatio je: „normalno, Partizan je tvoja kuća“, rekao je Stanković za Sportski žurnal i napomenuo da su njegovi klupski drugovi bili oduševljeni tom idejom. „Kako da ne! Usledile su ovacije: „Vojo, vrati se“ i „Ne možeš ti bez nas, ni mi bez tebe. Najglasniji su, po običaju, bili Saša Ilić, Danko Lazović, moj cimer Nikola Ninković...

Na pitanje da li to može da znači i da ostaje u Partizanu, čovek koji je golom u poslednjoj seriji penala u Briselu 2010. doneo crno-belima plasman u Ligu šampiona uzvraća:
Ne znam. Nikad se ne zna. Ko zna šta sve može da se desi. Nije bilo priča o nastavku saradnje“.

Izabrane vesti

Vojislav Stanković je letos bio na korak do prelaska u Palermo, tokom jeseni pominjalo se da će u Lacio, navodno se nalazi na listi želja Betisa, Panatinaikosa, Štutgarta, ali za sad trenira sa Partizanom.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Zimski prelazni rok 2015Vojislav StankovićSuperligaSrbijaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara