"Sebastijan Rode"
"Sebastijan Rode"

Ima ih i koji se raduju odlasku “ćutljivog“ Pepa iz Minhena: Uopšte ne razgovaramo

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.03.16. | 18:43

Sebastijan Rode jedva čeka odlazak Gvardiole u Mančester Siti

Sebastijan RodeEngleski tabolidi ovaj put su debelo omanuli. Spekulacije o tome da će Sebastijan Rode biti prvo pojačanje Pepa Gvardiole u Mančester Sitiju, uostalom, nisu ni imale previše smisla. Već iskusni zadnji vezni je ove sezone u Bajernu odigrao samo 378 minuta, valjda bi imao više šansi da ga šef toliko ceni? Ali čini se da ni 25-godišnji igrač ne ceni previše šefa. Barem ne njegove ljudske kvalitete.
"Pep Gvardiola uopšte ne priča sa mnom, tako da zaista ne znam na čemu sam ni zašto ne igram na redovnoj bazi. Više pričam sa Matijasom Zamerom, on priđe, zna o čemu se radi. Mnogi u klubu su, uostalom, zadovoljni sa mnom, ali ja nisam zadovoljan minutažom", jasan je Rode u izjavi za Goal.com.

Nemačko vaspitanje mu, naravno, ne dozvoljava da uvredi trenera, posebno ne kad je u pitanju takva veličina. Stoga i Rode ćuti i - trpi.
"Nije prijatno, ali ne smem sebi da dozvolim da padnem. Trudim se da držim glavu uspravno. Nastaviću da radim kako bih pomogao timu, nadajući se da će se stvari popraviti. Međutim, meni je prva sezona bila bolja nego drugo, igrao sam na više od 30 utakmica, uvek držao nivo. Ovaj tim ima sjajne individualce, ali i ja sam pokazao da mogu da igram".

Izabrane vesti


tagovi

Sebastijan RodePep GvardiolaNemackaEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara