Ima nešto u tom malom... Simultanka Orsolinija za preporuku protiv Juventusa (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.12.18. | 19:40

Jedan od najvećih talenata italijanskog fudbala šalje signale ka Alegriju

Kada je Juventus u januaru 2017. preoteo mladog Rikarda Orsolinija ispred nosa Milanu, znao je šta radi… U tom trenutku je Orsolini igrama za drugoligaša Askoli stekao status jednog od najvećih talenata italijanskog fudbala.  

Naravno, po dolasku u Torino nije uspeo da se izbori za status prvotimca u žestokoj konkurenciji, već je poslat na kaljenje. Prvo je imao ne baš uspešnu pozajmicu u Atalanti, a onda je prošle zime poslat u Bolonju.

Izabrane vesti

Nije mu išlo na početku, ali kako vreme prolazi, Orsolini je sve bolji. Nedavno je Inzagijevom timu doneo pobedu protiv Bolonje, potom pogodio za bod protiv Kjeva, a danas je Bolonju uveo u osminu finala Kupa Italije sa dva gola u pobedi nad Krotoneom od 3:0. A u osmini finala je zakazao duel baš sa Juventusom! Imaće šansu da se učivo nametne maksu Alegriju i da obezbedi povratak u Torino posle pozajmice koja ističe narednog leta.

Orsolinijev prvi gol za vođstvo od 1:0 nije bio baš nešto poseban, mada se odlično zagradio čuvaru,  ali je zato drugi bio remek delo. Fantastično je savio plasirku u suprotan ugao Krotoneovog gola za 3:0 i nagovestio deo raskošnog talenta. U međuvremenu je asistirao za 2:0 Falćineliju. Odigrao je simultanku sa gostima sa juga Italije... 

(FOTO: reuters)


tagovi

Rikardo Orsolini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara