Irtiš pokazuje znake života, zicer za Kairat

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.07.18. | 10:22

"Oba rivala su u rezultatskoj krizi, ali sam zbog prednosti domaćeg terena isključio novi neuspeh Irtiša. Ulogu favorita Kairat bi morao da opravda protiv Žetisua", kaže član Kizilžara Uroš Delić

Čitali ste juče o gospodskom potezu gazde kazahstanskog Kajzera, a mi danas nastavljamo dalje. Ko ne zna o čemu se radi, tek da podsetimo, prvi čovek ovog kluba je za bodove osvojene nad Ordabasijem častio fudbalere putovanjem u Rusiju i najboljim mestima u loži za duel Svetskog prvenstva između Brazila i Belgije. Povlaćenje ovakvog poteza je očigledno dodatno motivisalo igrače za meč sa Tobolom, o čemu svedoči jučerašnji remi (2:2). 

Kazahstanska liga interesantna je i za Partizanove navijače, s obzirom na to da će se crno-beli u sledećoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope (verovatno) susresti sa Irtišom. Crno-beli su bili ubedljivi protiv Rudara u prvom meču, a ako se Irtiš ne probudi, sasvim je realno da ispadne i da Parni valjak u tom slučaju ukrsti koplja sa Trakaijem iz Litvanije. Irtiš je u očajnoj formi, ali je u prvom meču u gostima Trakaiju odigrao nerešeno, pokazao znake života, pa bi u revanšu mogao na svom stadionu da nokautira Litvance.

Izabrane vesti

Irtiš i Ordabasi susreću se u pretposlednjem meču 18. kola kazahstanske Premijer lige.
"Oba rivala su u rezultatskoj krizi, ali sam zbog prednosti domaćeg terena isključio novi neuspeh Irtiša", kazao je Uroš Delić, defanzivac Kizilžara.

Pobeda Kairata se ne dovodi u pitanje...
"Ulogu favorita Kairat bi morao da opravda protiv Žetisua", zaključio je Delić za TIP Novosti.  

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 14:00 4244 KAZ 1 Irtysh Pavlodar - Ordabasy S. ds 1X 1,34
Ned 15:00 4245 KAZ 1 Kairat Almaty - Zhetysu ki 1 1,27
Ukupna kvota1,70

KAZAHSTAN 1 - 18. KOLO:

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

KazahstanKazahstan 1Uroš DelićIrtiš Pavlodar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara