Jedan utvrdio pazar, drugi došao na vruću stolicu

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.05.18. | 14:10

Grk Takis Gonijas predvodiće Vadi Deglu, čiji je vlasnik isti kao i u njegovom bivšem klubu Ergotelisu

On je svoju misiju ispunio. I posle uspešnog petomesečnog bitisanja u taboru Vadi Degle i izborenog opstanka - što je, uostalom, bio cilj - napustio klub. Tareka El-Ašrija na klupi će zameniti doskorašnji strateg Ergotelisa, Grk Takis Gonijas i na taj način postati treći inostrani trener žuto-crnih.

El-Ašri je, pošto je ugasio vatru koju je zapalio Mido, podneo neopozivu ostavku i egipatskom milijarderu Magedu Samiju, inače vlasniku Vadi Degle, rekao da sada malo više povede računa, kako ne bi ispao iz lige iduće sezone. Složićete se, klasično tvrđenje pazara...

Izabrane vesti

Vadi Degla danas u četvrtfinalu kupa ide na noge Smuhi, koju nikada u istoriji nije dobila na njenom terenu. Da situacija bude još gora, Gonijasovi puleni kao da se plaše gostovanja. Tome u prilog ide činjenica da su od deset minulih utakmica van svog bunjišta izgubili sedam, dva puta remizirali i na jedvite jade uspeli da savladaju Al Nasr, koji je ispao iz lige kao poslednjeplasirani. Sa druge strane, Smuha je sezonama unazad u samom vrhu egipatskog fudbala, odmah ispod Al Ahlija, Zamaleka i Ismailija i samo joj nedostaje taj jedan korak kako bi se uključila u borbu za Afričku ligu šampiona.

Pritom, Smuhi su pripala oba ovosezonska okršaja sa Vadi Deglom, od koje, treba i to znati, nije izgubila od kraja 2014. godine!

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 18:00 3923 EGIK Smouha - Wadi Degla ki 1 2,25
Ukupna kvota2,25

KUP EGIPTA - ČETVRTFINALE

14.04.
Al Ahli - Alasijuti 0:1 (0:0)

Ponedeljak
Arab Kontraktors - El Ismaili 0:2 (0:2)

Utorak
18.00: (2,25) Smuha (2,95) Vadi Degla (3,35)

Sreda
18.00: (4,50) El Entag (3,00) Zamalek (1,90)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Egipatski kupKup EgiptaVadi DeglaSmuha

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara