"Duda (Levo)"
"Duda (Levo)"

Još jedno pojačanje stiglo u Inter: Novi Hamšik za 6.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.07.15. | 15:32

“U Legiji sam uvek osećao da me svi podržavaju, večno ću biti zahvalan na tome”, rekao je Slovak

Duda (Levo)Mnogi kažu da je buduća evropska Zvezda. Nazivaju ga naslednikom Mareka Hamšika. Totehnem i Arsenal su se utrkivali, ali ih je preleteo ovog leta potpuno "ludi" Inter i preuzeo im Ondreja Dudu. To zadovoljstvo će ga koštati 6.000.000 evra.

Ovaj Slovak je protekle sezone igrao za Legiju iz Varšave i na 39 mečeva postigao osam golova. Ozbiljnu fudbalsku karijeru započeo je 2012. godine  u Košicama, u klubu u kome se afirmisao i naš reprezentativac Nemanja Matić.
Srećan sam što su klubovi dostigli dogovor. Veliki je ovo izazov za mene. Želim da se izborim sa konkurencijom koja me čeka. Ona će me motivisati da radim što vrednije i da napredujem. U Legiji sam uvek osećao da me svi podržavaju, večno ću im biti zahvalan na tome”, rekao je Duda koji će potpisati petogodišnji ugovor.

Izabrane vesti

Pominjalo se da su za Dudine usluge bili zainteresovani klubovi popout Vest Hema, Evertona, i Sautemptona. Ipak, on je samo nastavak jednog jako aktivnog početka prelaznog roka za Inter koji je već potpisao Žofrija Kondogbiju, Martina Montoju i Žoaa Mirandu, a pred vratima je i Stevan Jovetić.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija Aprelazni rok 2015Ondrej DudaLegija VaršavaItalijaInterEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara