""
""

Jovović: Sve sam dogovorio sa Zvezdom, ponosan sam što ću obući crveno-beli dres

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.01.15. | 09:39

Jovović dodao da uskoro putuje u Sloveniju da se priključi novim saigračima, a direktor Sutjeske navodi da očekuje rešenje detalja koji su doveli do kraćeg zastoja u transferu

Crnogorski reprezentativac Vladimir Jovović potvrdio je je dogovorio sve detalje saradnje sa predstavnicima crveno-belih i istakao da je uveren da će veoma brzo obući dres beogradskog kluba.

Promocija Jovovića trebalo je da se održi u subotu na stadionu Rajko Mitić u Beogradu, ali je odložena jer Zvezda i njegov sadašnji klub Sutjeska nisu utanačili sve tehničke detalje transfera.
“Sve sam dogovorio sa Zvezdom. Danas putujem za Sloveniju, pridružiću se novim klupskim drugovima. Srećan sam i ponosam što ću nositi crveno-beli dres“, rekao je Jovović za Žurnal.

Izabrane vesti

Direktor nikšićke Sutjeske Nikola Jovović potvrdio je da je oko zastoja došlo zbog nekih detalja koji će brzo biti rešeni.

Pročitao sam izjavu gospodina Stefana Pantovića, praktično nemam šta da dodam. Problemi su nastali kod tehničkih detalja, oko garancija plaćanja. Uveren sam da će sve nedoumice brzo biti rešene. Jovovića od potpisa dele sa crveno-belima dele sati. Neće biti problema oko tranfera, sve zainteresovane strane biće zadovoljne posle potpisivanja ugovora“, rekao je direktor Nikšićana.

U zimskom prelaznom roku crveno-beli su već doveli Aleksandra Lukovića, Dušana Anđelkovića, Džošuu Parkera, Gbolahana Salamija, Sašu Stojanovića i Miloša Cvetkovića. Sa pozajmice u Napretku vraćen je Mamadu Mbođ.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vladimir JovovićSuperligaSrbijaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara