""
""

Juventusu preti dupli šamar, Bajern mu otima dva sjajna pojačanja za „dž“

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.11.17. | 11:21

Ponavlja se situacija kao sa Vistelom?

Juventus se poslednjih godina specijalizovao za dovođenje igrača kojima ističe ugovor. Na taj način su uzimali Pirla, Ljorentea, Pogbu, Komana, Kediru, Alvesa... Međutim, ne upali uvek ni ta taktika. Jedan od težih udaraca za Juve je bio kada su izvisili za Aksela Vitsela, ubeđeni da će doći kod njih kao slobodan igrač. Belgijanac ih je izigrao zbog kineskih miliona...

Izabrane vesti

Sada Juve dolazi u sličnu situaciju sa još jednim besplatnim pojačanjem koje je naciljao - Emreom Džanom. Još od letos je Nemac iz Liverpula jedan od Juventusovih prioriteta za sledeću sezonu. Ušao je u poslednju godinu ugovora, a s obzirom na dogovoreni dolazak Nabija Keite iz Lajpciga, neizvesno je da li će mu Redsi ponuditi novi ugovor.

Juve već mesecima ubeđuje Džana da im se prdoriuži kao sloboan igrač, ali sada je dobio ozbiljnu konkurencije. Nemačkog reprezentativca želi i Bajern, a svi znamo šta se dešava kada Bajern baci oko na nekog domaćeg fudbalera. Nemački fudbaleri najradije biraju odlazak u Minhen pa bi Juventus mogao da izvisi za planirano pojačanje.

Bajern je konkurent Juventusu i za još jedno planirano pojačanje bez obeštećenja. Reč je o Leonu Gorecki iz Šalkea. Uprkos sjajnoj ponudi kluba iz Gelzenkirhena da produži ugovor pod mnogo boljim finansijskim uslovima, Gorecka će najverovatnije napustiti Šalke kao slobodan igrač sledećeg leta.

Bajern i Juventus su odavno snimili situaciju i stali u red kandidata za Goreckin autogram. U igri je i Barselona koja takođe želi odličnog Nemca. Ipak, kada Bajern zapne za nekog nemačkog fudbalera, onda su ostalim šanse male...

(FOTO: Action images)


tagovi

Bajern MinhenEmre DžanEngleskaItalijaJuventusLeon GoreckaLiverpulNemackaPremijer ligaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara