""
""

Kad je Teo na parketu Džordan se pretvara u Juseina Bolta, samo kako bi stigao da zakuca!

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.10.17. | 09:03

"Ništa tu nije slučajno", komentariše Dok Rivers i hvali srpskog plejmejkera nakon debija u dresu Klipersa

Ostavio je Miloš Teodosić probirljivu košarkašku publiku bez daha na svom NBA debiju i sa osam prvoklasnih asistencija pokazao samo delić onoga što je spremio za nadolazeću sezonu, zbog čega je zaslužio ozbiljne pohvale trenera Doka Riversa. 

Izabrane vesti

Na konferenciji za novinare posle utakmice Rivers je istakao važnost srpskog plejmejkera u sistemu Klipersa i poručio da očekuje još bolje igre kako vreme bude prolazilo.
„Iskreno, ne znam da li Teo oseća neki dodatni pritisak“, prokomentarisao je Rivers konstataciju novinara da bi Teodosić mogao da oseti težinu igranja u najjačoj ligi sveta na svojim leđima i nastavio:
„Ovde je došao s razlogom, da dokaže da može da igra i bude sjajan i ovde. Jedva čekamo da ga vidimo na delu ove sezone. Verujemo da je pravi“.

Zovem se Miloš Teodosić i došao sam da vam pokažem kako se igra košarka (VIDEO)

Momenat koji je izazvao najviše pažnje dogodio se kada je Miloš iz kontre poslao lob dodavanje Deandreu Džordanu, što je američki centar iskoristio da snažno zakuca loptu u koš.
„Svi igrači koji vole da poentiraju oslanjaju se na dodavača. Nije tu ništa slučajno - kada je Miloš na parketu, Deandre se pretvara u Juseina Bolta samo kako bi istrčao dužinu terena u punoj brzini, da bi zakucao“, tvrdi Rivers.

Imao je i Teodosić šta da kaže posle vrlo dobre premijere u dresu Klipersa.
„Odlučio sam odavno da želim da igram u NBA ligi, ali nisam imao šansu da to izvedem jer sam stalno bio pod ugovorom i nisam bio slobodan igrač. Ovog leta se poklopilo da sam slobodan i prvu veliku šansu dobio sam sa Klipersima“, izjavio je Teodosić.

Jedva čekamo naredni meč!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Deandre DžordanDok RiversMiloš TeodosićNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara