Kad Panduri biju, uši otpadaju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.09.18. | 18:37

Pet komada dje domaćin spakovao Farulu

Do pre desetak godina Panduri i Farul vodili su okršaje u rumunskoj Ligi 1, a onda je sve “otišlo u Honduras”. Prvo za Farul, a onda i za Panduri. A sada je došlo vreme da se bore za bodove u drugoj rumunskoj ligi i to su uradili na spektakularan način. U meču šestog kola na kojem je palo osam golova, Panduri su na svom terenu savladali Farul sa 5:3.

Gledaoci na stadionu Minerul u gradu Targu Žiju zaista su mogli da uživaju u zanimljivom fudbalu i preokretima. Farul je poveo u 21. minutu preko Licua, ali su domaći napravili preokret za samo pet minuta. Najpre je u 30. minutu Čiobanu izjednačio, a vođstvo Panduriju doneo je Tudoran iz penala.

Izabrane vesti

Ali, tu nije bio kraj uzbuđenjima u prvom poluvremenu, pošto je u 38. minutu Fotesku postigao izjednačujući gol i vratio nadu Farulu.

Već u prvom minutu nastavka utakmice novi gol, ovaj put za domaće – strelac je bio Pirvulesku, ali, nije se predao Farul, pa je ovaj put Konate postigao autogol. Najbolji akter meča, Pirvulesku u 67. minutu opet je zatresao mrežu gostiju, a konačan rezultat postavio je Blejdea u petom minutu nadoknade.

RUMUNIJA 2 - 6. KOLO

Nedelja
Panduri - Farul 5:3 (2:2)
18.30: (2,50) Politehnika (3,20) Arđeš Pitešti (2,70)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Printscreen


tagovi

Rumunija 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara