""
""

Kada Hames ne dobije Realovu ljubav i pažnju, dogodi se loša sezona? A za sve je kriv Rafa Benitez...

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.03.16. | 12:13

Faustino Asprilja otkrio razloge Rodrigezovih loših igara, a kao glavnog krivca etiketirao je sadašnjeg menadžera Njukasla...

Osim toga što je bio vrhunski golgeter, pravi zavodnik i prestupnik u fudbalskom svetu Faustina Asprilju krasi i to što uvek sve govori bez dlake na jeziku koja god tema da je u pitanju. 

Izabrane vesti

Novinari madridske Marke pozvali su legendarnog Kolumbijca i upitali za razloge loših igara koje Hames Rodrigez pruža ove sezone, a nekadašnji strelac Parme, Njukasla i brojnih klubova imao je šta da zameri ljudima u i oko Kraljevskog kluba. On je, naime, rekao da Hames ne dobija pažnju kakvu zaslužuje u Realu i da to najviše utiče na njegove igre. 
"Nije da Hames pruža daleko bolje igre u Kolumbiji nego što to čini u Realu, ali ovde u Kolumbiji mu svi daju na značaju i podsećaju ga koliko je veliki igrač svaki dan. Međutim, to nije slučaj kada se vrati u Madrid. U Realu ne dobija pažnju i ljubav koju zaslužuje. On je dobar, mlad i jako talentovan momak, ali Realu kao da nije stalo do njega", otvoreno je rekao Asprilja i nastavio:
"Kada je bio pod Ančelotijem, pokazao je koliko vredi. Ove sezone ne može da uradi ništa specijalno upravo zbog nedostatka pravog tretmana koji svaki igrač treba da ima u klubu".

Asprilja je pritom otkrio i uzrok problema - Rafu Beniteza.
"Taj čovek mora da je imao nešto protiv Hamesa, u to sam siguran. ali i Kolumbijaca generano. Jer jedino tako mogu da shvatim kako to da kolumbijski igrači igraju tako loše kad je on šef. Gledajte, Hames je imao izuzetnu sezonu u Realu pre nego što je Benitez došao, a onda ga je baš Rafa prebacio na klupu. A da ne pominjem koliko su loše igrali Kamilo Zuniga i Duvan Zapata dok je Benitez bio u Napoliju", slikovito je objasnio Asprilja

Sada Zinedin Zidan pokušava da popravi što se popraviti može...

MOZZART Sport pratite i na našoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraHames RodrigezFaustino AspriljaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara