""
""

Kada ode Ibanjez - rešenje je Mihailo Ristić!

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.07.16. | 09:31

U ovom trenutku izdanak Zvezdine škole ima blagu prednost u odnosu na Stefana Miloševića

Nema zime za levi defanzivni bok Crvene zvezde, čak ni onda kada iz kluba bude otišao fantastični Argentinac Luis Ibanjez. Popularni Lučo će na kraju kvalifikacija za evrokupove preći u turski Trabzon, a za poziciju levog beka srpskog šampiona nakon toga će konkurisati Mihailo Ristić i Stefan Milošević.

Izabrane vesti

U ovom trenutku Ristić ima blagu prednost. Izdanku Zvezdine fudbalske škole prvobitno se nije sviđala pozicija u defanzivi, ali se to promenilo na pripremama, gde je se odlično snalazio u toj ulozi, baš kao i prošle sezone kada je Ibanjez bio povređen.
"Ne očekujem da u novoj sezoni budem vezan za jednu poziciju. Sačekaćemo mesec dana da se iskristališe situacija, tada će i biti poznate uloge. Najvažnije mi je da igram, ekipa je kvalitetna i konkurencija je jaka, neću pogrešiti ni ukoliko se dokazujem kao levi bek. Bio sam tvrdoglav oko tog pitanja, imao odbojan stav. Vremenom se promenilo. Šef je savšeno upoznat sa mojim mogućnostima, ima dobru nameru i trudim se da odgovorim zadacima", rekao je Ristić za Žurnal.

Mladi fudbaler ističe da mu se ne žuri iz Zvezde, iako je ušao u poslednju godinu ugovora.
"Nema potrebe da žurim, nisam mator igrač i ne treba da srljam. Sačekaću pravu ponudu, imam volju da ostavim dublji trag u Crvenoj zvezdi. Ako ostanem ovde, voleo bih da dobijem ponudu za novi ugovor. Zašto da ne?!", dodao je mladi fudbaler.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaStefan MiloševićSrbijaMihailo RistićLuis IbanjezFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara