""
""

Kairat kao zapeta puška stiže na Marakanu: Astana pregažena u derbiju, uskoro potpisuje Timoščuk!

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.06.15. | 17:19

Iskusni vezista prisustvovao pobedi svog tima u derbiju 18. kola i potpisaće ugovor do kraja sezone - 2:0

Zvezda će morati dobro da se spremi za prvi meč kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto je Kairat već spreman i to kao zapeta puška! Izabranici Vladimira Vajsa savladali su Astanu u derbiju 18. kola kazahstanskog prvenstva, preuzeli drugu poziciju na tabeli i napravili odličnu uvertiru pred polazak u Beograd - 2:0 (1:0). Utakmici na Centralnom stadionu u Almati prisustvovao je iskusni Anatolij Timoščuk, koji će uskoro potpisati ugovor sa Kairatom do kraja sezone.

Izabrane vesti

Bombastično pojačanje Kairata pred Zvezdu - stiže Timoščuk!

Domaćin je pitanje pobednika na ovoj utakmici rešio u finišu prvog i na samom startu drugog poluvremena, kada je golovima brazilskog veziste Isaela da Silve Barbose, odnosno talentovanog polušpica Bauržana Islamhana, slomio otpor rivala koji je prošle sezone stigao do plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

Dakle, na stručnom štabu Crvene zvezde je sada da dobro skautira protivnika u prvom kolu kvalifikacija, jel je Kairat za razliku od srpskog vicešamiona već u ozbiljnoj takmičarskoj formi. Crveno-belima će od velike važnosti biti rezultat u prvoj utakmici, kako ne bi morali da vade "kestenje iz vatre" pred 24.000 navijača u Astani.

(FOTO: Screen shot)


tagovi

SrbijaKazahstanKairatIsael da Silva BarbosaFK Crvena zvezdaBauržan IslamhanAnatolij Timoščuk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara