Kakav momenat! Barios vraćen iz autobusa zbog transfera, Zenit skinuo Romi novog Kantea (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.01.19. | 22:23

Rusi doveli zamenu za Paredesa

Hoće-neće, hoće-neće... Čas ide u Romu, čas ide u Zenit, čas ostaje u Boki... Na kraju: Vilmar Barios zaista ide u Zenit!

Prava ludnica u pregovorima oko kolumbijskog veziste u poslednjih 48 sati. Momak koji predstavlja pluća i srce Boke Juniors i kolmubijske reprezentacije je još letos na Mundijalu u Rusiji oduševio evropske klubove poput Čelsija, Totenhema i Fulama. Ipak, Boka ga je zadržala sa namerom da osvoji Kopa Libertadores. Kako nije uspela, usledilo je veliko renoviranje ekipe i rasprodaja.

Izabrane vesti

Roma je pre dve večeri delovala kao favorit za dovođenje „Južnoameričkog Kantea“ koji ima otkupnu klauzulu od 21.000.000 evra. Vučica je ponudila 3.000.000 evra za pozajmicu plus 18.000.000 evra za opciju otkup ugovora. Boka Juniors je bila na pragu da pristane, ali je onda u priču uskočio Zenit. Ruski klub je krenuo u potragu za zamenom Leandra Peredesa koji je za 47.000.000 prešao u PSŽ i okomio se na Boku. Velikan sa Bombonjere je dugo insistirao na otkupnoj klauzuli, ali kada je video da mu se to ne nudi, pristao je i na manje.

Zenit je večeras uspeo da sklopi dogovor sa Bokom oko transfera Bariosa. Rusi će za Kolumbijca platiti 15.000.000 evra odmah plus 2.000.000 evra kroz bonuse. To je bila najbolja ponuda koju je Boka mogla da izvuče...

Ekipa Boke je danas autobusom krenula u San Huan na prvenstveni meč sa San Martinom, Barios je ušao u autobus, ali je vraćen pre polaska i saopšteno mu je da ide u Zenit. Kamera je zabeležila kako se Kolumbijac pozdravlja sa saigračima i odlazi od autobusa koji je ubrzo krenuo za San Huan.

Zenit je poslednjih godina postao El Dorado za najveće talente argentinskog klupskog fudbala, s obzirom da je za ozbiljan novac realizovao transfere Emanuela Mamane, Matijasa Krenevitera, Sebastijana Driusija, Kristijana Rigonija... Sledeći je Barios.

Barios se već sutra ili prekosutra očekuje na lekarskim pregledima i potpisu ugovora u Sankt Peterburgu. Zenit je uspeo da ulovi fantastičnog igrača.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Boka juniorsZimski prelazni rok 2019Vilmar Barios

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara