Kakav žreb, strašan žreb, najlepši na svetu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.04.19. | 14:58

A za njega su zaslužni maštoviti Litvanci i atraktivna Ajstuke

Pre neki dan u Litvaniji održan je najmaštovitiji i verovatno najerotičniji žreb za fudbalski kup svih vremena.

Maštoviti organizatori su se baš potrudili, ali je taj trud na kraju bio uzalud. Barem što se tiče samog žrebanja, ali što ste tiče uticaja na interaktivnu zajednicu, to jest čuvene "klikove" bio je pun pogodak. Jer zvezda celog događaja je bila Ajstuke Nabažaite, superataraktivna plesačica, a neki izvori kažu i erotska glumica.

Izabrane vesti

Njen zadatak je bio da oskudno i izazovno odevena uđe u plastičnu tubu u kojoj bi potom upalili ventilator i tako pokrenuli papiriće sa natpisima timova. Ona bi potom hvatala jedan po jedan i tako ih uparivala. Ako ništa, ovako žreb nije mogao da se namesti, ali pak nije odgovarao litvanskim puritancima koji su ga proglasili "skandaloznim" i "pornićarskim".

Zbog pritiska javnosti organizatori su poništili ovaj lepi žreb i sav napor još lepše Ajstuke i ponovili ga narednog dana. Bilo kako bilo, on je ostao zabeležen za sva vremena i nema sumnje da će ga neko pametan iskopirati.

Pa ako ima imalo sluha, neka pozove i atraktivnu Litvanku, zaslužila je još jednu priliku. A i mi smo, da je još malo gledamo. Ali ako do toga ne dođe, tu je i Instagram profil naše junakinje pa UŽIVAJTE.

(FOTO: Youtube printscreen, Instagram)


tagovi

Litvanijažreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara