Kamenjar da se iskupi, Nešpor da proradi

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.07.18. | 12:41

Danas počinje drugo kolo u češkoj prvoj ligi

Ekipa koje su neuspešno počele tekuću kampanju u češkoj prvoj ligi susrešće se na premijeri drugog kola. Mlada Boleslav ugostiće Sigmu (18.30) posle šokantnog poraza i ispuštena dva gola prednosti protiv Zlina.

Pretrpeo je domaćin određene kadrovske promene tokom leta, a najjači udarac na roster Jozefa Vebera predstavlja odlazak golmana Martina Polačeka. Umesto njega stigao je Luboš Kamenjar iz Vašaša, čiji je debitantski nastup protekao odlično, mada su ga mnogi okarakterisali kao glavnog krivca za poslednji gol Zlina. 

Izabrane vesti

Sigma je u prošlom kolu lako poklekla pred Slavijom iz Praga (0:3), pa se nada da je nešto lakši protivnik dobra prilika za popravljanje raspoloženja. Teško je iznositi konkretnije analize nakon jednog meča, ali malo toga prikazao je doskorašnji napadač poljskog Zaglebja Martin Nešpor, najzvučnije pojačanje tima tokom prelaznog roka. 

Oba prošlosezonska duela pripala su Sigmi (1:2, 3:0), a heroj kluba sa istoka zemlje bio je Simon Falta, koji je sa ukupno tri pogotka direktno uticao na rezultate. Statistički gledano, na sedam od osam poslednjih dvoboja prolazio je tip GG, a identičan slučaj bio je i sa tipom 3+. Gosti su za nijansu kvalitetniji, međutim, toplo preporučujemo da se opredelite za dosta golova i spokojno ispratite susret Mlade i Sigme.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 18:30 3533 ČEŠ 1 M.Boleslav - Sigma O. tgg gg3+ 2,45
Ukupna kvota2,45

Foto: Shutterstock

 


tagovi

Sigma OlomoucČeška 1sportsko klađenjeMlada Boleslav

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara