""
""

Kapitalac! Napredak dovodi štopera iz Francuske

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.06.17. | 08:53

Ukoliko ne dobije jaku inostranu ponudu iskusni defanzivac Dušan Veškovac vraća se u Kruševac...

Fudbaleri Napretka od juče se pripremaju na Tari. Očekuje se tokom ove nedelje da Nenad Sakić i zvanično bude promovisan u novog šefa struke, ali to nije sve od aktuelnosti što pripremaju Kruševljani. Moguće je da će pod Bagdalu narednih dana stići još jedno zvučno pojačanje.

Kako kaže sportski direktor Čarapana Bojan Filipović Napredak je zainteresovan za usluge iskusnog štopera Dušana Veškovca kome je istekao ugovor sa Tuluzom i on je sada slobodan igrač.
"Ukoliko ne dobije primjamljivu ponudu iz inostranstva Veškovac će ponovo obući dres kluba iz rodnog grada. Biće do kraja prelaznog roka još promena. Imamo nekoliko ponuda za levog beka Slobodana Uroševića i napadača Aleksu Vukanovića. Za sada nijedna nije adekvatna", kazao je u izjavi za Sportski žurnal Filipović.  

Izabrane vesti

Veškovac je pre Tuluza igrao za Jang Bojs, Lucer i Volen u Švajcarskoj, gde je stekao ogromno iskustvo. Od srpskih klubova nosio je još dres Obilića i i čačanskog Borca.

Kada su u pitanju još neka pojačanja Kruševljani sa Tare poručuju da će sigurno angažovati kvalitetne zamene za Miloša Cvetkovića i Ibrahima Ndijaea.
"Imamo nekoliko kandidata u vidu. Ne žurimo, nećemo da napravimo grešku", dodao je Filipović.

Podsetimo, Napredak je pre samo nekoliko dana angažovao još jednog povratnika iz inostranstva - Nemanju Petrovića, bivšeg igrača Partizana koji je raskinuo saradnju sa portugalskim Šavezom. 

(foto: Action Images)


tagovi

SuperligaSrbijaNapredak KruševacDušan Veškovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara