Karanga je nezaustavljiv! Biće ovo bolna osveta...

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.03.18. | 11:03

Jako na CSKA iz Sofije

Propisno su fudbaleri Ludogoreca natopili dres i tek u finišu stigli do željenih bodova na gostovanju Beroeu, pa je pritisak sada u dvorištu prvog (i jedinog) pratioca u borbi za tron - CSKA.

Najtrofejniji bugarski klub danas ukršta koplja sa Etarom, najmlađim članom elitnog društva i jednim od najgorih timova u prvenstvu, koji je tokom zimske pauze na mesto trenera postavio Krasimira Balakova. Ipak, ni nekada dugogodišnji član nacionalnog tima (92 nastupa, 15 golova) nije mnogo pomogao ekipi iz Velikog Trnova, budući da su njegovi učenici upisali tek dva remija i jedan poraz protiv konkurenata za opstanak iz donjeg doma.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 16:30 1211 BUG 1 CSKA Sofia - Etar kmb 1-1&3+ (-) 1,57
Ukupna kvota1,57

Pored imperativa pobede kako Ludogorec ne bi pobegao daleko, Armija ima još jedan razlog da pregazi rivala. Etar je, podsećanja rad, u prvom delu otkinuo bod CSKA (2:2), dva puta nadoknadivši gol zaostatka. Pogoci ubedljivo prvog strelca lige Fernanda Karange (20 golova) tada nisu bili dovoljni, a kako je Brazilac i dalje nezaustavljiv (tri gola po povratku sa pauze), očekujemo da danas ponovo zablista. Pokaže gostima gde im je mesto i publici u Sofiji ulije još malo nade da zaostatak Ludogoreca nije nenadoknadiv.

Foto: Shutterstock

 


tagovi

sportsko klađenjeCSKA SofijaBeroe

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara