""
""

Katalonski majstori za poraze: Unikaha se vratila iz mrtvih (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.11.16. | 20:46

Serijom neinteligentnih faulova Barselona ostala bez već viđene pobede

Košarkaši Barselone ove sezone su pravi stručnjaci da izgube utakmice i to na sve moguće načine. Tako su večeras poraženi na gostovanju Unikahi u Malagi posle produžetka sa 95:89 u 10. kolu španske ACB lige.

Izabrane vesti

Izgubili su Katalonci meč u kojem su imali sve na tacni, ali na kraju je sjajni Kajl Fog stekao epitet junaka, a Tajris Rajs tragičara,

Unikahin Amerikanac je utakmicu završio sa 29 poena, a zanimljivo da je šutnuo čak 23 slobodna bacanja. Promašio je samo tri.

Barselona je serijom neintelingentnih faulova vratila u život Unikahu u život. A najneinteligentniji je bio onaj prekršaj koji je napravio Tajris Rajs desetinku pre kraja regularnog toka, kada je napravio faul za tri bacanja na Kajlu Fogu.

Amerikanac je hladan kao špricer pogodio sve sa linije penala i odveo utakmicu u produžetak.

Dodatnih pet minuta Barselona je počela iz minusa jer je trener gostiju Jorgos Barcokas zaradio tehničku zbog rasprave sa sudijama u finišu regularnog dela.

Srpski centar Dejan Musli postigao je 13 poena i uhvatio sedam skokova za domaću ekipu, a najefikasniji u Barseloni bio je Peter Koponen sa 20 poena.

 

 

(FOTO: Starsport)


tagovi

Tajris RajsPeteri KoponenJorgos BarcokasEvroligaDejan MusliACB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara