Zvezdan Terzić sa sinom Kostadinom (©Starsport)
Zvezdan Terzić sa sinom Kostadinom (©Starsport)

Zvezdan Terzić: Najteže je ponavljati uspehe, a mi postavljamo nove rekorde

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.05.24. | 23:44

Generalni direktor Crvene zvezde prezadovoljan posle osvojenog pehara u Kupu

Sedam uzatopnih titula, četiri duple krune u nizu. Crvena zvezda je ove sezone potvrdila apsolutnu dominaciju u domaćim okvirima i sada mirne glave može da se posveti letnjim pripremama za novu evropsku sezonu.

Generalni direktor Zvezdan Terzić prezadovoljan je ne samo zbog pobede nad Vojvodinom od 2:1, nego i zbog toga kako je Zvezda igrala otkako je Vladan Milojević preuzeo ekipu tokom zimske pauze.

Izabrane vesti

Istovremeno, posebno je zadovoljan zbog toga što crveno-beli nastavljaju da nižu uspehe, iako već dugo vladaju srpskim fudbalom.

Čestitam svima u klubu, kao i navijačima i čitavoj crveno-beloj javnosti na osvojenoj četvrtoj duploj kruni u nizu. Godinama pričam da je uspehe najteže ponavljati, a mi iz sezone u sezonu postavljamo nove rekorde. Presrećan sam što smo uspeli da osvojimo četvrtu duplu krunu u nizu i uradimo nešto što nikad niko u Srbiji, barem do sada, nije uradio. Veoma sam zadovoljan kako je Zvezda izgledala ovog proleća, čvrsto, snažno i sa karakterom. Raduje me činjenica da u 2024. godini nismo izgubili nijednu utakmicu. Proslava titule u subotu će na najlepši mogući način da zaokruži veoma uspešnu sezonu koja je iza nas. Cilj nam je da u narednoj sezoni navijačima predstavimo još moćniju Crvenu zvezdu”, rekao je Terzić za Zvezdin sajt.



tagovi

Zvezdan TerzićKup SrbijeFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara