Komentari na vest

Zvezdan Terzić: Najteže je ponavljati uspehe, a mi postavljamo nove rekorde

K

Kad tad

pre 2 meseca

Završićeš iza rešetaka,znaju te ljudi iz Lovćenca jako dobro,i ne, ne pričam o fudbalu.
U

Uzzas

pre 2 meseca

Bahatost je postala karakterna osobina!!!! Sve ce jednog dana biti juce samo da se ne zaboravi!!!
Z

Zvlat BG

pre 2 meseca

Terzologija = nauka o prodavanju magle!
г

грађевински радници

pre 2 meseca

слаћемо Ти пакете....
D

Don Vito Corleone*

pre 2 meseca

Je li bre, koga ti farbaš?! Vidi se kao iz aviona da Zvezda nema bekove, da Zvezda nema sredinu terena, da Zvezda nema zadnjeg veznog, da Zvezda nema krila, da Zvezda nema centarfora! Videlo se kao iz aviona da nam je Vojvodina lagano stvorila nekoliko zicera! Ti misliš da sa ovim polutanima ideš u Evropu! Ti isliš da sa ovim Afrikancima ideš u Evropu, sa kojima si prošle godine išao i doživeo epski fijasko!
K

Koliko

pre 2 meseca

Si ti dosadan, pa to je za ginisa. A još je gore što kradeš čoveku nik. Kako ne shvataš, da smaraš ljude.
i

ika s

pre 2 meseca

pravi covek za cz. ali onaj u bacvanskoj.
T

Tiću

pre 2 meseca

Svaki čovek u Srbiji zna zašto osvajate titule i da vam se daje duplo više nego svima ostalima zajedno.Ladno se hvalite kako ste pozajmili 10 miliona evra od fantomske firme da platite porez koga vi farbate i koliko još dugova treba ovaj narod da vam oprosti izdajice svega srpskog?
N

Nazalost

pre 2 meseca

Prodaces Glazera, Hvanga i Bukarija a bicemo jos mocniji? Vec gledam kako u zadnji sekund dovlacimo polovnjake i predstavljamo ih za LŠ!? Iduce godine Kostadin u superligi sa OFK. Ta bahatost i kriminal nazalost odbija nas orave navijace sa stadiona. A treba malo postenja i znanja da zaista bude bolje za Evropu gde ce Miloje da dozivi debakl.
M

Magija

pre 2 meseca

Sve dok "jedan covek" kroji sudbinu ove napacene Srbije dotad ce te i biti prvi,eh ako se ikad nesto promeni,Terzinjo trci koliko te noge nose,neces imati kome u zagrljaj...
P

Polinter

pre 2 meseca

CZ i ti imate korist od "neutralisanja poternice", Srbija ne.
9

999

pre 2 meseca

Divna je nasa Srbija danas. Jednom istrulile/zastarele optuznice a drugom ce tek da istrule u necijoj fioci. Lepota sporta, te plemenite vestine!
S

Spajic i Endiaj takodje

pre 2 meseca

Spajic i Endiaj isto da ostanu u klubu i za sledecu sezonu
T

Terzicu

pre 2 meseca

Nemoj da se zajebavas u ovoj sezoni smo prodali Nedeljkovica, Mijatovica, Erakovica za ukupno 25 miliona, plus na to Azarova za 3, Pesica za 1.5, Mitrovica za 1.5.. Igrali smo Ligu Sampiona i tu zaradili bar jos 20 miliona, klub nikad vise para nije imao.. Zato nemoj decu da prodajes to kako su otisli Mijatovic i Nedeljkovic a da nisu traga ostavili je sramota, hvala Bogu sad ima novih klinaca i uvek ce ih biti i poenta lozenja je da nase dete srpsko odigra barem 3, 4, sezone u kontinuitetu pa i vise da nosi na ledjima 10, ili 9 nebitno, kapitensku traku zasto da ne, da daje golove u Evropi I protiv partizana, necu sad da ulazim ko je materijal od trenutnih igraca da li Mimovic ili ko vec to cemo videti... Samo malo da se smanji ta prevremena prodaja pogotovo sad kad imamo pare... Zadrzati i ove legende koje su jos tu Katai, Kanga, Ivanic, Rodic, itd.. svi nam oni trebaju, i Dragovic, Bukari, Stamenic, Hvang, svi... Nikad dosta dobrih igraca.. Pojacanja nam isto trebaju najvise u odbrani na postojece stanje oba beka i stoper, a napred eventualno ako iskoci nesto ili slucajno ode Bukari samo ja ga ne bih lako pustao kolko god da me nervira znaci nam dosta.. Milojevic isto da ostane pod obavezno NAPRED ZVEDA
G

G.Milanovac

pre 2 meseca

NICIJA NIJE DO ZORE NECE NI TVOJA...
P

Proradiće opet

pre 2 meseca

Sudstvo. Tako mi svih bubnjeva Darkvuda. ZAGOR Te Nej
6

626162

pre 2 meseca

Terzic i Covic kakvi god da su unistili su groblje zadnjih 10 godina ne znaju gde se nalaze postali su najsmesnije SD u evropi.
D

Dekrime

pre 2 meseca

Nisu oni nego neko drugi cije ime ne sme da se pomene
s

sken

pre 2 meseca

Dve najodvratnije njuške u vaskolikom srpskom sportu.
N

No.1

pre 2 meseca

Čime se budala ponosi pametan se stidi...
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Jooooooj šta im radimo u fudbalu i košarci. Ovakovo ponižavanje Svet nije video, 7 titula u nizu u fudbalu i 9 titula u nizu u košarci. 8 titula šampiona Srbije više u fudbalu i 4 titule šampiona Srbije više u košarci, u kojoj smo ih 6 puta u nizu rutinirali. Mukice hoće svoju cipelu od muke da pojedu. SIPAJ NEK' BOLI JOŠ JAČEEEEEEE AHAHAHA AHAHAHA AHAHAHA. PATITE PATITE, JEDITE SE AHAHAHA.
N

No.1

pre 2 meseca

Pojedi bananu, nisi sav svoj!
L

Lepi mica1

pre 2 meseca

Cuj u kosarci sila?😆😆😆a imaju 2 kupa slavice cukteras 😆😆😆A PARTIZAN SAMPION EVROPE😁znas kad ce te biti sampioni evrope NIKAD😆😆😆
G

GAGI PFC

pre 2 meseca

I na sve to dodaj obraz djon
C

COVKEFAJNALFOUR

pre 2 meseca

Pre će Zvezda da osvoji Evroligu nego sto će Partizan Ligu Šampiona.
J

Jos

pre 2 meseca

da imate roming,mozda bi neko i poverovao da radite dobar posao!Nego pusti to titulu osvajate 2 Juna,a to je za 10-ak dana,pa pravac na pozicije!
i

info 011

pre 2 meseca

Kakva bi tek zvezda bila da je nisi pokrao
B

BokiUSA

pre 2 meseca

Strepomicin za groblje... ocekujem jedno 400 komentara.
D

Doktor Fudbala

pre 2 meseca

7 TITULA ZA REDOM + 4 DUPLE KRUNE ZA REDOM = 11 TROFEJA ZA SAMO 8 GODINA U KLUBU! 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆....
L

Lepi mica1

pre 2 meseca

Moja baba kao trener i 11 penzionera bi osvojilo ovu ligu da ceo aparat stoji iza njih😆😆😆daj ne tripuj te se opet ce biti samaranje u evropi😆😆😆
K

Krava

pre 2 meseca

Svaka čast,sezona za pamćenje,za malo da napišem za oskara.
@

@@šš

pre 2 meseca

placi
J

Junker

pre 2 meseca

Majstore, opet ti je Miloje izvukao dupe. Da uzmes od svojih para i da mu dignes bistu u prirodnoj velicini ispred Marakane i jednu omanju da stavis u spavacu sobu kad god se probudis prvo njega da vidis.
L

Llllili

pre 2 meseca

On ga je doveo.