"Mateja Kežman"
"Mateja Kežman"

Kežman kao podrška Balši Butoroviću u Vojvodini?

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.06.13. | 09:37

Bivši as Partizana ne bi imao neku konkretnu funkciju u klubu, ali će pomoći sinu pokojnog predsednika Lala, Ratka Butorovića u obavljanju dužnosti

Mateja KežmanNedavna iznenadna smrt Ratka Butorovića šokirala je sve, kako ljude u klubu, tako i kompletnu srpsku javnost. Fudbalski klub za sada nema novog predsednika, a očekuje se da bi to mogao da bude Ratkov sin, Balša. Mediji pišu da bi Balša Butorović već u nedelju mogao da postane prvi čovek Lala, a sa njim u klub bi trebao da stigne i Mateja Kežman.

Naime, kako pišu “Večernje novosti“, proslavljeni as Partizana, PSV, Čelsija, Atletiko Madrida i brojnih timova bi tokom klupske skupštine Stare dame, koja je zakazana za nedelju u 11 časova mogao da sazna da li će dobiti i neku zvaničnu funkciju u Vojvodini. Ipak, pretpostavlja se da to neće biti slučaj, već da će Kežman uz Butorovića biti kao podrška u obavljanju dužnosti.

Izabrane vesti

Inače, u medijima kruži priča da je pokojni Ratko imao jak prijateljski odnos sa bivšim reprezentativcem, pa zbog toga ne bi bilo nikakvo čudo ako bi Kežman stigao u Vošu. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Balša ButurovićMateja KežmanRatko ButorovićSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara