""
""

Kingsi brojali do +44! Peković jedina svetla tačka protiv San Antonija

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.01.14. | 08:39

Sakramento uništio Klivlend za treću uzastopnu pobedu, Sparsi rutinski savladali Vukove, Memfis bolji od Atlante

 

Izabrane vesti

Sakramento Kingsi su zabeležili treću uzastopnu pobedu i naneli katastrofu Klivlendu. Kraljevi su sa neverovatnih 124:80 ponizili Kavse i režirali najubedljiviji trijumf ove sezone u NBA ligi. Prvi put posle decembra 2012. godine su uspeli da vežu tri pobede i nagovestili da ova ekipa ima potencijal. Ajzeja Tomas je bio najefikasniji sa 26 poena, a pojačanje iz Toronta Rudi Gej je utakmicu završio sa 20 poena. Kod očajnog Klivlenda, prva zvezda Kajri Irving je totalno podbacio i upisao samo sedam poena uz očajnih 3/14 iz igre.

Nikola Peković je ubacio 22 poena, bio najraspoloženiji u timu Minesote, ali to nije bilo dovoljno da Vukovi prirede iznenađenje u San Antoniju. Sparsi su gotovo rutinski izašli na kraj sa gostima iz Mineapolisa. Kavi Leonard je 13 od svojih 17 poena ubacio u drugom poluvremenu i na najbolji mogući način iskoristio nešto veću minutažu, uzrokovanu povredom Grina. I ostatak tima je bio raspoložen. Parker je imao dabl-dabl: 14 poena i 10 asistencija. Veteran Dankan je ubacio 15 koševa, Met Boner poen manje uz 4/5 u šutu za tri, dok je Belineli meč završio sa 13 koševa. Kevin Lav je ubacio samo 14 poena za Minesotu.

Tandem Majk KonliZek Rendolf je nosio Memfis do trijumfa nad Atlantom. Tek trećeg za Grizlije u poslednjih 15 međsuobnih okršaja sa Houksima. Konli je upisao 21 poena i 13 asistencija, a Rendolf 18 koševa i 12 skokova.

NBA
San Antonio - Minesota 104:86
Memfis - Atlanta 108:101
Sakramento - Klivlend 124:80

(FOTO: Action images)


tagovi

Zek RendolfNikola PekovićNBA ligaMinesota TimbervulvsMajk Konli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara