""
""

Klop započeo čistku: Ćao Baloteliju i Špancu Albertu

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.05.16. | 16:35

Liverpul oglasio prodaju dvojice ofanzivnih fudbalera koji nemaju budućnost kod Jirgena Klopa

Da bi Jirgen Klop pojačao Liverpul, mora prvo da rasproda one koji su mu višak. Prva dvojica koji treba da lete su napadač Mario Baloteli i ofanzivni vezista Luis Alberto, koji nemaju budućnost na Enfildu i od čijih prodaja treba da se popuni kasa.

Izabrane vesti

Naravno, obojica će napustiti klub za mnogo manje para nego što su dovedeni, ali je situacija ionako daj šta daš, pa će se slavni klub zadovoljiti bilo kakvom svoticom na kraju.

Glavna noćna mora koje što pre žele da se ratosiljaju na Ostrvu svakako je Mario Baloteli čija je plata od 105.000 evra nedeljno veliki kamen oko vrata Crvenima. Galatasaraj se danas pojavio u turskim medijima kao tim voljan da odvede problematičnog napadača na Bosfor, pogotovo jer su tokom zime ostali bez najboljeg strelca Buraka Jilmaza koji je otišao u Kinu. Problem istanbulskim Lavovima je i što Super Marija osim njih žele još i Espanjol, Milan i Lacio, pa će imati konkurenciju u borbi za njegov potpis.

Kada je reč o Luisu Albertu, Špancu koji se nije proslavio od kako je za 9.000.000 evra stigao iz Sevilje u leto 2013. godine, on je zadovoljio čelnike Deportiva iz La Korunje u čijim je redovima proveo minulu sezonu na pozajmici. Plavo-beli iz Galicije žele da ga otkupe, ali i oni se bore sa konkurencijom jer ga I rivali iz Primere, Viljareal i Sevilja, takođe hoće.

Liverpul je već odredio cenu za Luisa Alberta – 6.300.000 evra.
“Tokom maja je teško reći šta će se dogoditi na pijaci, jer se malo toga zna. Prvo moram da razgovaram sa Liverpulom i da vidimo šta nameravaju da urade sa Albertom”, istakao je njegov menadžer Alvaro Tores.

U svakom slučaju, za Balotelija i Alberta teško da ima mesta kod Jirgena Klopa naredne sezone pa je rastanak neminovan, a lova od njih dvojice će dobro doći za letnji šoping.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Premijer ligaMario BaloteliLuis AlbertoLiverpulletnji prelazni rok 2016Engleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara