""
""

Komšiluk bruji: Stefan Babović prelazi u Sarajevo!

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.01.16. | 12:42

Čini se da je sve izvesniji rastanak Partizana sa zamenikom kapitena

Godinu dana u trećem mandatu, pa rastanak. Stefan Babović ove zime najverovatnije napušta Partizan, a prema poslednjim informacijama njegov novi klub biće - Sarajevo.

Mediji u glavnom gradu Bosne i Hercegovine preneli su jutros informaciju da je zamenik kapitena crno-belih započeo pregovore sa klubom sa Koševa i da ga od konačnog dogovora dele „neke sitnice“.

Izabrane vesti

Kao glavni adut Sarajeva u nameri da angažuje iskusnog vezistu pominje se trener Miodrag Ješić, koji je jesenas stigao na Koševo, mada ovu vest valja uzeti sa dozom rezerve, jer je pre deset godina upravo Ješić - kao tadašnji strateg Partizana - skrajnuo Babovića u drugi plan, posle čega je fudbaler, nezadovoljan minutažom, zatražio raskid ugovora sa Partizanom i otišao u OFK Beograd.

Da li su se u međuvremenu odnosi između Ješića i Babovića popravili teško je oceniti, ali vest koju su plasirali mediji iz Sarajeva ima utemeljenje i u odluci samog Stefana Babovića da ove zime, ako za njega stigne dobra ponuda, napusti klub sa Topčiderskog brda.

Pre desetak dana sportski direktor crno-belih Ivica Iliev nije mogao da odgovori na pitanje da li je zamenik kapitena zatražio raskid ugovra, ali je napomenuo da će Stefan Babović „imati njegovu maksimalnu podršku ako do toga dođe“.

Sarajevo se posle prvog dela Premijer lige BiH nalazi na petom mestu tabele tabele, sa 34 boda, šest manje od lidera Slobode iz Tuzle.

Ostale vesti vezane za zimski prelazni rok možete pratiti u našem SPECIJALU.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016SuperligaStefan BabovićSrbijaFK PartizanMiodrag JešićFK Sarajevo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara