""
""

Kontra: Plašim se samo smrti, a ne duela sa Barselonom

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.12.14. | 18:46

"Ipak, na terenu je 11 protiv 11, a razlika u kvalitetu može u nekoj meri da se ‘ispegla’ borbenošću i timskim duhom. Nema mesta strahu", objasnio je Kontra

Trener španskog Hetafea Kozmin Kontra pokazao je da je, barem na rečima, neustrašiv čovek. Bivši reprezentativac Rumunije rekao je da ne strahuje od predstojećeg duela sa moćnom Barselonom i istakao da se u životu plaši jedino smrti.

Izabrane vesti

Ekipa Hetafea u subotu će dočekati vicešampiona Španije, predvođenog strašnim trijom Lionel Mesi, Nejmar, Luis Suarez.
"Strah? U životu jedino možete da se plašite smrti i ničeg drugog. Pa, igramo fudbal, zašto bih se plašio. Tačno je da je Barselona jedan od najboljih timova na svetu i veliki su favoriti. Ipak, na terenu je 11 protiv 11, a razlika u kvalitetu može u nekoj meri da se ‘ispegla’ borbenošću i timskim duhom. Nema mesta strahu”, rekao je Kontra novinarima u Madridu.

Poslednji put ekipa Hetafea slavila je protiv Barselone 26. novembra 2011. godine, a Kontra je priznao da bi sada bio prezadovoljan i bodom. Prošle sezone Hetefa je uspeo da izvuče remi na gostovanju na Nou kampu.
“Barselona će sutra sigurno da dominira na sredini terena, a mi ćemo pokušati da dođemo do šanse iz kontranapada i prekida igre”, dodao je rumunski stručnjak.

Ekipi Barselone pobeda u madridskom predgrađu biće preko potrebna kako bi ostala u trci za titulu sa Realom koji ima dva boda više.

(FOTO: Action Images)


tagovi

HetafeKozmin KontraPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara