""
""

Košarkaši Zvezde kreću u akciju, Ameri se priključuju na Zlatiboru

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.08.13. | 14:23

Blejk Šilb i Čarls Dženkins, koji su nedavno pojačali redove crveno-belih, kao i Demarkus Nelson dobili su produžen odmor

Posle gotovo dva meseca pauze, košarkaši Crvene zvezde počinju pripreme za novu sezonu. U ponedeljak, 5. avgusta, igrači kluba sa Malog Kalemegdana će se okupiti i odraditi sve neophodne lekarske preglede i medicinske testove, dok je prvi trening ekipe zakazan za utorak.

Izabranici Dejana Radonjića će do 9. avgusta trenirati u dvorani u Železniku, a od 10. avgusta se sele na Zlatibor, gde će provesti narednih 20 dana i odraditi bazični deo priprema. Inače, Zvezda je i prethodne dve godine prvu fazu priprema obavljala na Zlatiboru, a trener Radonjić od samog starta priprema neće moći da računa na kompletan sastav, što zbog igrača koji su na pripremama sa reprezentacijama za Evropsko prvenstvo, te zbog odsustva Amerikanaca, koji su u dogovoru sa klubom dobili produženi odmor.

Izabrane vesti

Blejk Šilb i Čarls Dženkins, koji su nedavno pojačali redove crveno-belih, će se u društvu Demarkusa Nelsona saigračima priključiti u drugoj polovini avgusta.

(FOTO: kkcrvenazvezda.rs)


tagovi

blejk šilbČarls DženkinsFK Crvena zvezdaDejan RadonjićJadranska ligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara