"Jovović, Vico, Lagator i Kosović"
"Jovović, Vico, Lagator i Kosović"

Kosović izgladio odnos sa selektorom, Mandić vraćen u mladi tim, na spisku Sokolića “pola“ Superlige

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.03.16. | 16:24

Debituje i Stefan Vico, tu su Kordić, Jovović, Lagator i Vukan Savićević

Jovović, Vico, Lagator i KosovićSelektor U21 reprezentacije Crne Gore Mojaš Radonjić objavio je danas spisak igrača za utakmice sa Maltom i Belgijom, 23. i 28. marta u Paoli i Luvenu, na kome se našlo mesto i za nekoliko dobro dobro poznatih imena ljubiteljima srpskog šampionata. Ono koje je u Crnoj Gori privuklo najviše pažnje jeste ime Nebojše Kosovića, koji je dobrim igrama u Partizanu “primorao“ Radonjića da napravi ustupak i vrati ga u nacionalni tim.

Podsetimo, Radonjić i Kosović su u sukob došli kada je na poluvremenu utakmice sa Moldovijom, pri zaostatku 0:1, selektor povisio ton na igrače, a 21-godišnji Nikšićanin odgovorio rekavši da mu se ne obraća na takav način, pa su prisutni svedoci morali da sprečavaju i žešći konflikt od verbalnog. Ali...
"Prema svakom igraču imam isti odnos. Nesporazum što smo imali je prošlost, raščistili smo sve. Ispisan je taj nepovoljan rezultat, igrač je mislio da može da pomogne, a ja sam smatrao da je nešto moralo da se promeni", rekao je Radonjić, a preneo portal Šansasport.

Izabrane vesti

Pored Kosovića, Radonjić je od nama poznatih igrača u tim uvrstio golmana Vojvodine Marka Kordića, debitanta Stefana Vica, bivšeg igrača Rada koji sada igra u Inđiji, Vladimira Jovovića, Zvezdinog fudbalera na pozajmici u OFK Beogradu, vezistu Čukaričkog Dušana Lagatora, nekadašnje fudbalere večitih Marka Jankovića i Vukana Savićevića, koji sada zarađuju u Mariboru, odnosno u Slovanu, te Stanišu Mandića, još jednog predstavnika superligaša sa Banovog brda.

Momak koji posle osvajanja Mundijalita sa Srbijom prihvatio poziv A reprezentacije Crne Gore tako je vraćen u U21 selekciju.
"Oko Mandića sam se dogovorio sa selektorom (A reprezentacije Ljubišom) Tumbakovićem. Prioritet su naše utakmice, jer su kvalifikacione. Imaju šansu da ako odigraju dobro da se nametnu i za seniorsku reprezentaciju, jer oni su njena budućnost", pojašnjava Radonjić.

O Vicu i Lagatoru...
"Vico sada igra u Inđiji, gledali smo ga, odlučili da može da nam pomogne. Što se tiče Lagatora, igra dobro, a može da nam bude koristan na više pozicija. Igrao je u jednom periodu dobro, ali tada mi nismo imali utakmice. Sada je tu".

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vukan SavićevićFK VojvodinaVladimir JovovićStefan VicoStaniša Mandićreprezentativni fudbalreprezentacija Crne GoreFK PartizanOFK BeogradNebojša KosovićMarko KordićInđijaEvropaDušan LagatorČukaričkiCrna Gora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara