""
""

Laković: Podrška za Platinija

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.02.16. | 18:32

"UEFA ima legitimnog predsednika koji će, nadamo se, svoju borbu uspešno okončati pred organima FIFA i vratiti se svom poslu"

Nekadašnji generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, danas funkcioner Evropske fudbalske unije Zoran Laković izjavio je da svi u toj organizaciji maksimalno podržavaju suspendovanog predsednika Mišela Platinija i veruju da će on dobiti sudsku bitku i vratiti se na posao.
"UEFA ima legitimnog predsednika Platinija koji će, nadamo se, svoju borbu uspešno okončati pred organima FIFA i vratiti se svom poslu. U to smo svi ubeđeni, ne samo iz administracije, nego predstavnici svih Evropskih federacija. I to je nekoliko puta emitovano sa raznih sastanaka kojima su prisustvovali zvaničnici evropskih nacionalnih saveza", rekao je Laković u intervjuu za sajt FSS-a.

Izabrane vesti

Laković, koji boravi u Beogradu na šampionatu Evrope u futsalu pohvalio je organizaciju turnira i sliku koja je poslata u svet i dodao da je veoma važno da FSS i UEFA imaju fantastičnu saradnju.

On je izdvojio razvojne projekte UEFA u Srbiji, kao što su izgradnja Sportskog centra, stadionske infrastrukture, osvetljenja i postavljanje veštačkih podloga na terenima. Takođe, apostrofirao je i činjenicu da je FSS jedan od pet Saveza koji je prvi podržao kandidaturu generalnog sekretara UEFA Ðanija Infantina za predsednika FIFA.
"Nadam se da ćemo jedan ciklus završiti zajedničkim projektom, a odnosi se na izgradnju Nacionalnog stadiona", istakao je Laković i naveo da će se Fudbalski savez Srbije u budućnosti sigurno kandidovari za dobijanje domaćinstva šampionata Evrope za igrače do 19 godina.

(foto: Action Images)


tagovi

Zoran LakovićUEFAreprezentativni fudbalmeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara