""
""

Laković: UEFA je tražila da se meč nastavi

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.10.14. | 23:57

Generalni sekretar FSS tvrdi da Albanci nisu želeli da izađu na teren

Albanci su isprovocirali prekid utakmice. Albanci su započeli tuču na terenu. Albanci nisu želeli da se nastavi meč. Sada je odluka na UEFA.

Izabrane vesti

U međuvremenu, generalni sekretar FSS, Zoran Laković je potvrdio da je iz sedišta UEFA stigla naredba da se utakmica nastavi, ali da albanska strana nije želela da izađe na zeleni tepih stadiona u Humskoj.
“Održan je krizni sastanak službenih lica Uefa, sudija i predstavnika oba saveza, bili smo u direktnoj vezi sa Uefom, a iz Niona je stigla direktiva da se nastavi i uputi poslednje upozorenje na stadionu da će meč biti prekinut i za najmanji incident. Iz UEFA su insistirali da se utakmica nastavi”, rekao je Laković za RTS, a prenosi Beta.

On je istakao da su igrači i stručni štab reprezentacije Srbije u tunelu na stadionu Partizana čekali predstavnike albanskog tima, ali da su oni u svlačionici nakon konsultacija, “odlučili da nisu u stanju da se koncentrišu i iz tih razloga meč nije nastavljen”.

Na pitanje da li su Albanci tražili da se isprazni stadion, Laković je rekao da je bilo nekoliko opcija i da će sve biti prikazano u zvaničnim izveštajima.
“To ide na disciplinsku komisiju Uefe. Sigurno će tražiti i dopunske izveštaje, ali sigurno je da večeras ništa neće moći da se sazna od UEFA”, rekao je Laković.

(FOTO: MN Press)


tagovi

fssfudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSrbijaZoran Laković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara