"Kobi Brajant i Pol Pirs"
"Kobi Brajant i Pol Pirs"

Legenda otkrila svoje „noćne more“: Ko je najviše namučio Pola Pirsa? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.01.15. | 13:12

„Kobi ima mentalitet košarkaškog serijskog ubice. Napašće vas na svaki mogući način i nikada neće odustati“, rekao je veteran Vašingtona o Brajantu

Kobi Brajant i Pol Pirs

Tokom 17 godina duge karijere veteran Vašingtona čuvao je maltene sve bitnije igrače u NBA ligi koji su igrali na pozicijama beka i niskog krila, a prema priznanju Pola Pirsa petorica sadašnjih i nekadašnjih superstarova američke košarke zadavali su mu najveće muke.

Izabrane vesti

Na svoju listu popularni „The Truth“ uvrstio je Kobija Brajanta kojeg je opisao sledećim rečima:
„Kobi ima mentalitet košarkaškog serijskog ubice. Napašće vas na svaki mogući način i nikada neće odustati.“

Svoje mesto u odabranom društvu našao je i Trejsi Mekgrejdi koji je u vreme dok je nastupao za Hjuston i Orlando vodio velike duele sa nekadašnjom zvezdom Bostona.
„On je bio talenat koji se retko viđa i kad god sam ga čuvao znao sam da me čeka težak posao, jer je jednostavno uvek raspoložen“, rekao je Pirs o Ti-Meku.

Treći „odabrani“ je Vins Karter! Čovek koji će ostati upamćen kao jedan od igrača koji je najatraktivnije zakucavao često je umeo da namuči legendu Seltiksa.
„Niko ne želi da se nađe na posteru Vinsa Kartera! Kada je bio na vrhuncu, znali ste da će se tako nešto dogoditi četiri-pet puta u toku meča. Uvek sam razmišljao o tome kada sam pred duele sa njim“, rekao je 37-godišnji krilni igrač Vašingtona.

Naravno i mlađa garda u NBA ligi ima svoje predstavnike među Pirsovim „noćnim morama“. Imao je veteran Vizardsa sjajnih okršaja sa Lebronom Džejmsom kojeg vidi kao velikog takmaca i o kojem je rekao:
„Ako danas čuvate Lebrona u narednih nekoliko dana sve će vas boleti. Možete se kladiti na to!“

Drugi predstavnik nove generacije na Polovoj listi jeste Karmelo Entoni. Snažno krilo Njujorka često se susretao sa vremešnim majstorom dok je ovaj nastupao za Boston.
„Dobar deo velikih igrača poseduje jedan ili dva aspekta u kojima su dobri i koji ih čine posebnim. Međutim, Karmelo može sve na terenu i to vas stavlja u mnogo lošu poziciju ako treba da ga branite“, rekao je Pirs.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vins KarterTrejsi MekgrejdiPol PirsNBA ligaLos Anđeles LejkersLebron DžejmsKobi BrajantKarmelo EntoniBoston Seltiks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara