"Pjasentin i Ostojić"
"Pjasentin i Ostojić"

Lepša atmosfera na Brdu: Boljević oduševljen zbog prvenca, Pjasentin gol posvetio ženi i tek rođenom detetu

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.09.15. | 21:43

"Zadovoljan sam svojom i igrom cele ekipe. Napokon se vidi poboljšanje forme. Podigli smo formu i na utakmici protiv Voždovca, ali je izostao rezultat. Sad se poklopila igra i rezultat", rekao je Dejan Boljević

Pjasentin i Ostojić

Atmosfera na Banovom brdu značajno se popravila nakon izuzetno važnog trijumfa u Gornjem Milanovcu, kojem se ekipa Vladana Milojevića probila u gornji deo tabele Superlige.

Izabrane vesti

Strelac prvog gola za Čukarički Dejan Boljević imao je posebnog razloga za zadovoljstvo jer je konačno postigao prvenac u dresu Brđana.
"Zadovoljan sam svojom i igrom cele ekipe. Napokon se vidi poboljšanje forme. Podigli smo formu i na utakmici protiv Voždovca, ali je izostao rezultat. Sad se poklopila igra i rezultat. Otišlo je nekoliko igrača, pa se tim još uklapa, ova tri boda su nam mnogo značila", rekao je Boljević za

Štoper Pjasentin Lukas pogodak je posvetio svojoj ženi i tek rođenom detetu.
"Hvala Bogu što smo pobedili. Zadovoljan sam svojom igrom, kao i celog tima. Posvećujem gol mojoj ženi i našem drugom detetu", istakao je brazilski štoper.

Čukarički je poslednjeg dana prelaznog roka ostao bez Slavoljuba Srnića, koji je prešao u Crvenu zvezdu, ali je na Banovo brdo stigao bivši defanzivac crveno-belih Li Adi.

(FOTO: MN press)


tagovi

SuperligaSrbijaLukaš PjasentinDejan BoljevićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara