"Petar Škuletić"
"Petar Škuletić"

Lil nudi 2.500.000 za Škuletića, Stanković čeka veću platu iz Panatinaikosa ili ide u drugu ligu

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.12.14. | 09:11

Umesto najboljeg strelca Partizana u poslednje dve decenije u Humsku bi mogao da stigne Andrija Delibašić

Petar ŠkuletićPolusezona koja nešto znači iza Petra Škuletića. I golgeterski učinak koji se daleko vidi. A Lilu baš golovi nedostaju. Logično, u Humsku je stigla ponuda – dnevni list Sport piše da se radi o 2.500.000 evra koliko Francuzi nude za strelca 21 gola crno-belih tokom jeseni.
"Istina je, pregovaramo sa Likom, interesovanje i ponuda postoje već izvesno vreme, ali ništa još nije dogovoreno", potvrđuje menadžer Radojica Božović u izjavi za Sport, ali uz ogradu da se prvi pita Partizan i trener Marko Nikolić zbog čega je moguće i da Škuletić sa Lilom potpiše predugovor, a da ostane u Beogradu.

Sport ipak navodi i da su na Topčiderskom brdu već spremili i alternativu – Danku Lazoviću bi u slučaju Škuletićevog odlaska društvo u napadu pravio Andrija Delibašić, koji je prvu polovinu takmičarske godine proveo u tajlandskom Račaburi Dragonsu.

Izabrane vesti

Partizanu će međutim verovatno biti potrebno još neko pojačanje, jer se na put sprema i Vojislav Stanković, kojem sa krajem godine ističe i ugovor sa Partizanom, a u red su, kako prenosi Sportski žurnal, već stali Panatinaikos i španski drugoligaš Betis.
"Očekujem da sve bude poznato za par dana, možda najviše za nedelju... Španski fudbal je na visokom nivou, siguran sam da i u Segundi ima kvalitetnih klubova i utakmica... Predstavnici Panatinaikosa su me gledali protekle jeseni, bili su zadovoljni. Problem je međutim nastao oko uslova koje sam izložio. Nismo se dogovorili oko visine plate. Očekujem da ponude veći iznos", komentariše Stanković za Žurnal.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

BetisLilPanatinaikosFK PartizanPetar ŠkuletićSrbijaSuperligaVojislav Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara