"Loran Blan"
"Loran Blan"

Loran Blan teško primio poraz: Dobar je ovaj Siti, nije baš spektakularan, ali...

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.04.16. | 23:39

Predsednik Naser Al-Kelaifi dodaje da klub neće seći preko kolena

Loran BlanNemali broj onih koji smatraju da je trener najslabija karika na Parku prinčeva večeras je verovatno postao još veći. Pari Sen Žermen je i četvrti put uzastopce učešće u Ligi šampiona završio u četvrtfinalu, iako je prvi put u dvomeč ušao kao favorit. Uostalom, da PSŽ ima bolji tim od Mančester Sitija indirektno je potvrdio i sam Loran Plan.
"Siti ima dobar tim, ne preterano spektakularan, ali svakako efikasan. Tim koji obavi posao. Iznenadili su me večeras. Bili su veoma čvrsti u defanzivi", priznao je Blan, koji je naveo i da neće tražiti izgovore za poraz, ali nije zaboravio da pomene da je njegov tim bio hendikepiran odsustvom Bleza Matuidija, Marka Veratija i Davida Luiza.

Bilo kako, nema sumnje da će u narednim danima eventualna smena šefa struke biti jedna od tema u Parizu. A šta o svemu kaže predsednik Naser Al-Kelaifi, koji već pet godina na Park prinčeva strovaljuje ogromne količine novca?
"Razočarani smo, ali moramo da prihvatimo da smo poraženi. Razmislićemo o svemu. Ne vredi seći vruće glave. Nema sada svrhe govoriti o tome. Nedostajali su nam neki igrači, nedostajalo nam je i samopouzdanje, pa onda povreda Tijaga Mote...", nedorečen je ostao Al-Kelaifi.

Izabrane vesti

(FOTO: Action Images)


tagovi

Pari Sen ŽermenNaser Al-KelaifiMančester SitiLoran BlanLiga šampionaFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara