Luka ponovo odličan! Ali, Redik i Embid su jači... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.10.18. | 18:10

Zanimljiva utakmica u Šangaju i pobeda Seventisiksersa

Možda Dalas neće još neko vreme biti konkurentan za najviše ciljeve, ali čini se da klub ima dobru bazu za budućnost. Luka Dončić je i u drugoj pripremnoj utakmici za novu sezonu NBA lige bio odličnog raspoloženja, zato je propisno namučio Filadelfiju. Na kraju su, ipak, Seventisiksersi bili jači i slavili u Šangaju rezultatom 120:114.

Strašnu utakmicu imao je Džej Džej Redik koji je ubacio 28 poena, s tim da je pogodio svih deset šuteva iz igre, uz nestvarnih sedam pogodaka sa distance! Uz njega parketom dominirao i Džoel Embid sa još 22 poena. Mada, Fila je na kraju odnela pobedu zahvaljujući dobrom izboru šuteva za tri poena...

Izabrane vesti

Dalas je bio konkretniji takmac u prvom poluvremenu, što se i videlo po rezultatu. Najviše u uvodnoj četvrtini, gde je Dalas ubacio čak 35 poena, a u jednom trenutku Mavsi su vodili i sa 15 koševa razlike. Ipak, Filadelfija je brzo odgovorila sa 38 poena u drugom kvartalu, što je utakmicu uvelo u neizvestan nastavak, gde su Seventisiksersi ipak pokazali kvalitet više.

Zanimljivo, Dončić je na parketu bio 30 minuta i za to vreme skupio jedanaest poena, šest skokova, četiri asistencije, tri ukradene lopte i dve blokade. Obe na Dariju Šariću.

Sličan učinak na drugoj strani imao Ben Simons sa po devet poena i skokova, te deset asistencija. Opet, Denis Smit Džunior je utakmicu otvorio sa petnaest koševa za osam minuta u igri, a onda je ipak na kraju upisao 20 poena.

 


tagovi

Luka DončićDžej Džej RedikDžoel Embid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara