Macari o Ljajiću: Ako trči i stavlja se u službu tima….

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.04.18. | 17:19

„Biću potpuno spokojan, a takav je slučaj i sa našim navijačima“, rekao je odlični strateg

Adem Ljajić je pokrenuo Torino u drugom poluvremenu utakmice sa Kaljarijem i pokazao od kakvog značaja njegova igra može da bude za popularne Bikove. Srpski reprezentativac sada želi da zauzme ulogu startera, a Valer Macari bi mogao da mu pruži šansu od početka već sutra protiv Krotonea.

Izabrane vesti

Odlični strateg je u uvertiri sutrašnje utakmice poručio da svako ko pruži ono što se očekuje od njega može da računa na svoju poziciju u timu. Naravno, predstavnike tamašnjih medija je pre svega interesovao Ljajićev status.
„Za mene je najvažniji timski balans. Ako se kvalitetni igrači poput Adema stavljaju u službu tima i trče, biću potpuno spokojan, a takav je slučaj i sa našim navijačima. Pred nama je važan test, ja želim u ekipi da vidim duh i želju koju sam video u drugom poluvremenu subotnje utakmice“, rekao je Macari.

Dakle, od meča sa Krotoneom će mnogo toga zavisiti.
„Ljajić će kao i svi ostali sutra biti na testu. Već sam im rekao, ko na terenu ne bude radio ono što sam od njega tražio biće zamenjen ili nakon toga više neće igrati“, rekao je Macari.

Torino se trenutno nalazi na 10. mestu Serije A, a u subotu je prekinuo niz od četiri uzastopna prvenstvena poraza.

Foto: Star Sport


tagovi

Adem LjajićValter Macari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara